Klubturneringen færdigspillet

Der mangler nu kun nogle få partier, men turneringen er forløbet planmæssigt. Et fåtal af afbud og en dejlig følelse af at klubben langsomt, men sikkert er på rette vej med de mange nye der deltog.

Der er flere nye på vej til efterårets klubturnering, det bliver spændende at følge!

I gruppe 2 mangler der nogle få partier, men mon ikke Magnus Kortbæk løber med 1. pladsen, han har 6 af 6 og mangler et udsat. Markus har 6 af 7, fin turnering, og Johan fik lige sat 50 rating point ind på kontoen.

Willas Jørgensen var med for første gang og han bliver værd at holde øje med. Jeg spillede nogle lyn partier mod ham sidste torsdag og det føles som at spille mod Magnus. Man skal være vågen!

Han spiller allerede sin anden turnering i weekenden i Fredericia hvor vores nye medlem, David og jeg også deltager. Det bliver spændende, jeg kendte ingen af dem for 2 måneder siden! Klubben vokser!

Nis scorede acceptable 3 point men han forstår mange ting nu og er godt på vej frem. Se indlægget om bededagsturneringen!

 Nicklas var med for første gang, men med det jeg ser om torsdagen er han godt på vej, vi har kun trænet ca. en måned, men han spiller nu mod Magnus og de andre hajer om torsdagen så han bliver hurtigt bedre!

I mester/basis var Nicholas med og endte med et ratingtal på 1326, det begynder at ligne noget. Han rykker lige pludselig, skønt!

Ambitiøs ung mand!

Poul Vyff og Christian Nors sluttede på en delt 4-5 plads med 3½ p, mens Børge blev nummer 3 med 4 p efter sejr mod Lars. Kai og jeg ville gerne vinde, men vi endte begge på 6 af 7. De sidste 4 runder af holdturneringen og dette resultat viser fremgang for Kai, viljen fejler ikke noget, men skak er hårdt for fysikken, det er der den store udfordring ligger. Jeg tabte til ham efter at have satset for hårdt og pludselig havde jeg kniven på struben inden sidste runde mod farlige Poul Vyff. Et tab ville koste det meste af det jeg har over 2100 i rating!

Det er i klubturneringen vi kan aflæse klubbens tilstand og jeg ser en efterårsturnering med mere end 6 debutanter foran os, det bliver et spændende efterår!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *