Referat fra generalforsamlingen 27.05.24

  1. Valg af dirigent
    Kai blev valgt.
  2. Formandens beretning
    Lars læste formandens beretning, som derefter blev godkendt.
  3. Kassererens beretning
    Gert uddelte regnskabet. Resultatet blev positivt med et plus på 302,13 kr. Gert gjorde rede for punkterne i regnskabet. Særligt kan nævnes en præmie for A-rækkens oprykning på 750 kr. samt positiv renteindtægt. Til gengæld er gebyrerne steget, fordi vi bl.a. skal betale 19 kr. i gebyr for hver transaktion på mobilpay. Aktiverne udgør i alt 50.802 kr., og klubben har en egenkapital på 48.502 kr. Kasserer Allan Hye har revideret regnskabet.
    Medlemstallet er 12 seniorer, 1 passivt, 6 pensionister og 10 juniorer. Efter regnskabets afslutning, er der kommet yderligere 3 medlemmer, så pt. er der 32 medlemmer.
    Regnskabet blev herefter godkendt efter enkelte mindre afklarende spørgsmål.
  4. Valg til bestyrelsen – Kai Bjørnskov og Lars Jørgensen er på valg (Lars modtager ikke genvalg)
    Jacob blev nyvalgt, mens Kai blev genvalgt.
  5. Valg af suppleanter til bestyrelsen, p.t. Jan Garbrecht og vakant.
    Jan blev genvalgt in absentia. John T. Sørensen blev valgt som den anden suppleant.
  6. Valg af
    1. materialeforvalter, p.t. Per Hansen
      Per blev genvalgt.
    1. revisor – p.t. Allan Hye
      Allan blev genvalgt in absentia.
    1. turneringsudvalgsmedlem, p.t. Claus Mogensen
      Claus blev genvalgt.
    1. fællessuppleant for 6a-c, p.t. Allan Hye
      Mikkel Steffensen blev valgt.
  7. Fastsættelse af kontingent
    Gert præsenterede budgettet for 2024-25. Det forventede underskud er 2.800 kr., men bestyrelsen forslog uændret kontingent, hvilket blev godkendt.
  8. Træning og juniorskak
    Per fortalte om juniorskakken, som fortsat går fint, men der må gerne komme endnu flere nybegyndere. Klubben er som regel den, der stiller med flest hold i mange turneringer. Per holder klubben åben hele sommeren mandag og torsdag.
  9. Indkomne forslag
    Der er ikke indkommet nogle forslag.
  10. Eventuelt
    Per præsenterede et forslag til ny holdstruktur, hvor der i stedet for et 1. og 2. hold stilles to omtrent lige hold. Dette vil betyde, at der er minimal chance for oprykning, men der er også en risiko for, at et eller begge hold rykker ned.
    Bestyrelsen lyttede til medlemmernes tilkendegivelser, herunder at det er vigtigt at bevare et ‘søndagshold’, at det skal være sjovt for alle at være med. Dem, der angives på ‘1.-holdet’, bliver låst, hvilket kan påvirke holddannelsen ved afbud. Bestyrelsen træffer beslutningen efter samtale med dem, der melder sig til turneringen.
    Per præsenterede også et forslag om, at der købes 8 nye sæt brikker, så der er 8 pæne sæt, der kun skal bruges til klubturnering og til holdkampene. Prisen vil blive ca. 5.000 kr.
    Gert mente, at der mindst må kunne laves 12 pæne sæt af de nuværende brikker. Desuden påpegede han og Ole, at fx kun de nye ure benyttes, og at brikkerne ofte blandes sammen.
    Per fortalte, at han kan holde styr på, hvilke materialer, der bruges til hvad.
    Mikkel mente, at man i hvert fald skal købe nogle, der matcher nogle af dem, vi allerede har i tilfælde af, at nogle går i stykker.
    Jacob foreslog, at man skal forsøge at få andre til at betale fx Nordea-og Sydbank-fonden.
    Per gjorde opmærksom på gågadeskakken, hvor der allerede er 11 udenbys medlemmer tilmeldt. Der forsøges at få stillet det store skaksæt op, og at der er et par spillere, der er klar til at blive udfordret på det af forbipasserende.
    Desuden planlægges en lynturnering sidste weekend i august efter initiativ fra Jacob (Willas’ far), hvor indskuddet på 100 kr. gives ubeskåret til kræftramte børn. Jacob har fundet sponsorer, så der kan købes præmier mv.  Jacob tilbød desuden at sponsere nye brikker til klubben under forudsætning af, at ALLE klubbens medlemmer stiller op til turneringen.
    Mikkel foreslog, at vi får lavet nogle flyers, der kan uddeles til Stafet for livet, hvor skoleskak allerede er repræsenteret i et af teltene.
    Kai græmmede sig over, at vi får så dårlig presseomtale fx i Ugeavisen. Mikkel fortalte, at hvis man sender noget færdigt ind til Ugeavisen, så kommer det med på de sidste 5 sider. Der kan også reklameres online, men det er relativt dyrt.

Referent
Lars Jørgensen

19 medlemmer var mødt frem, herunder 6 juniorer.
Efter generalforsamlingen blev der afholdt 1 minuts stilhed til ære for Jan Madsen, hvorefter der blev uddelt præmier for klubturneringen.
Den nye bestyrelse trådte sammen, mens andre medlemmer spillede lynturnering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *