Bededagsturneringen

Traditionsturneringen, hvor jeg har været køkkenchef mange gange. Nu, som spiller på et af de 3 4 mandshold som Haderslev stillede op med subleret med Jesper Kallesen, Vojens.
Et par førstehåndsindtryk fra turneringen:
Willas Jørgensen som i første runde mødte Per Holst fra Nordre, en fast bestanddel af Nordres førstehold gennem mange år, med sort. Jeg gav Willas 0.0001 % chance for at få point, til gengæld måtte han få min bil hvis Holst ikke startede med 1. d4! Det endte med et tårnslutspil med 2 tårne, 2 konger og bonde til Holst. Fantastisk kæmpet, Willas, og han fortsatte med hele point mod højere ratede modstandere. Flot!
Og jeg er stadig bilejer.
Johan, der kreerede en super flot mat i slutspil mod modstander med 1800 i rating, Nicholas der slog en mand med 2100 i rating. Resultater af opgaveløsning.
Nis, der spurgte mig om nogle detaljer i Tjekkisk Benoni, hvor Nordres topbræt fra skakliga holdet kom forbi og Nis, Tom og jeg talte lidt om stillingen. Det kunne være 3 mesterspillere der talte sammen, for alt hvad Nis fortalte var korrekt og hverken Tom eller jeg var uenige. Super!
Magnus og Nicholas, som jeg havde placeret højt på 2 brætter så de fik særdeles stærke modstandere!
Eller Kai der deltog som en gammel cirkushest der entrer manegen endnu en gang, og mødte mange fra gamle dage. Fantastisk at have ham med, gløden for skak er intakt!
Willas og Johan der begge vandt præmie for bedste juniorer i turneringen samt Jacob, far til Willas der er ved at blive indfanget at Caisa, skakkens gudinde.
Markus der scorede over forventet…
Alle mand møder op som aftalt, ingen slinger i valsen!
Det her var atter en rigtig god dag hvor Haderslev viste flaget igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *