Pokalskak

Med riddersalen på Sønderskov slot som kulisse og den sædvanlige stab af erfarne arrangører, var det med store forventninger jeg så frem til denne dag, og de blev til fulde indfriet!

9 hold a 4 spillere dystede om en billet til finalen i Svendborg 19. maj. Af de 9 hold kom de 3 fra Haderslev, og alle 3 hold vandt præmie! 1. holdet bestod af Per, Allan, Nicholas og Magnus. Stærkt hold, men vi blev faktisk kun nr. 2 ! Vores 2. hold løb med sejren, og som en rigtig dårlig taber må jeg indvende, at da der var oversidderhold på grund af ulige antal, vandt 2. holdet 4-0 uden kamp i 2. runde. Ok, vi mødtes faktisk i første runde, hvor 1. holdet dog vandt med 2 ½ – 1 ½. Magnus gjorde det udmærket med 7 af 7; hans ratingtal kigger kun op af lige nu!

2. holdet bestod af Jacob Buris, der spillede fremragende denne dag. Eneste pointtab var den halve jeg fik, han slog blandt andre stærke Adrian fra Kolding. Ole, Gert og Johan udgjorde resten af holdet. Fremragende og overraskende god indsats.

Haderslev 3, der vandt rating præmie, bestod af Poul Vyff, Nis, Anton, og Nicklas. Det er efterhånden en fast regel, at til alle arrangementer i hovedkredsen er Haderslev den klub der stiller op med flest deltagere. Med Anton og Nicklas tog vi denne gang af sted med 2 debutanter fra torsdagsholdet. Det er gavnligt, at de kommer med ud for at møde modstandere fra andre klubber så hurtigt som muligt, og præmielisten viser at vi er på rette vej!

Det var atter en fremragende dag for klubben, og vi har allerede tilmeldt tre 4-mandshold til næste turnering, der foregår i Århus hos min gamle klub Nordre, når de afholder deres traditionelle bededagsturnering.

Per Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *