SonFlow Cup Kolding

En af de største turneringer i Danmark med mere end 130 deltagere. 5 runder over 3 dage er hård kost, men fra Haderslev var vi 4 der tog udfordringen op.

I basis 11 stillede Nicholas op som rating favorit og gjorde det fint med en 2. plads og 5 ekstra rating point på kontoen. Jeg har lovet ham 300 rating point mere hvis han sidder sammen med mig i 2 timer alene en dag på den betingelse at han ikke må sige noget overhovedet. Munden totalt lukket!

Spændende om han tager den kæmpe udfordring op!

I basis 8 havde vi Poul Vyff med og han spillede nogle rigtig lange og udmagrende partier, men endte på en delt 1-2 plads og ekstra 34 rating point så han nu står med 1569.

En fin turnering midt i en travl hverdag med arbejde, bravo

Allan Hye er ikke rigtig god til at vinde over modstandere der har 3oo mindre i rating end ham selv og det har kostet dyrt, i især Løgumkloster, men når han møder mesterspillere, går det fint! Med denne 1. plads og ekstra 48 rating point er der pludselig råd til en Løgumkloster turnering!

Allans rigtige styrke er et sted på den anden side af 2050, men åbningerne trænger til et eftersyn!

Per Hansen vandt mester 3 med 3 af 4 uden nederlag. Desværre blev gruppen ramt af et afbud, jeg havde ellers 3 hvide. Mine åbninger funger fint, men en enkelt misset gevinst stilling blev kludret til remis. Det sker for tit!

Vitus Bondo medhus burde dog omvendt have slået mig, men sejt forsvar med 2 springere sikrede den halve i et meget dramatisk og spændende parti.

Inden sidste runde mod Lars Rene Andersen fik jeg at vide af Jan Rosenberg at remis var nok til 2. pladsen. Jeg svarede, at hvis jeg har de hvide eller de sorte brikker går jeg efter at vinde uanset hvem jeg spiller imod! Det blev en skaklig oplevelse ud over hvad jeg har prøvet i mange år, 56 sindsoprivende forviklinger, modstanderens tidsnød, uret bippede 3 gange når der var 10 sek. Tilbage.

Fra 2114 står jeg nu med 2132 i rating og overvejer en lignende turnering i Fredericia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *