Skak DM i påsken.

Hvis der er nogen der ikke har hørt det endnu, så har Per på baggrund af hans meget flotte resultat i holdturneringen, indtil videre 6 af 6 point, kvalificeret sig til deltagelse i Kandidatklassen i årets DM. En sådan udfordring kan Per selvfølgelig ikke sidde overhørig, så han er allerede meldt til.

Et kæmpe tillykke her fra, det er jeg sikker på at alle i klubben synes.

Husk der er mange andre og også kortere turneringer i forbindelse med DM, der er stadig tid til at tilmelde sig.

Jeg synes ikke at han skal komme uforberedt til turneringen, så jeg fandt lige et par partier fra sidste års Kandidatklasse med en spiller der også er tilmeldt i år og som jeg tror der er stor mulighed for at Per møder. Jeg har tilladt mig at tilføje nogle varianter til partierne så der er lidt mere at arbejde med. Tryk på et træk i noteringen for at se stillingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...