Travl uge.

Af Per Hansen.

Jeg var tirsdag p√• bes√łg i ‚ÄĚkl√łften‚ÄĚ hvor jeg p√• 2 timer skulle fort√¶lle om skak blandt 9.-10. klasse elever der ikke var skakspillere. Jeg startede med at vise mat med dronning og derefter med t√•rn. Derefter en lille opgave der demonstrerede en passant. Vi skulle ogs√• have p√• plads at springeren faktisk m√• hoppe over andre brikker.

Rokaden brugte jeg også lidt tid på.

Jeg viste derefter et parti fra starten hvor jeg l√łst fortalte om udvikling, centrum, rokade, bindinger.

Jeg talte lidt om adrenalinen i kroppen under partiet, og endte med at sammenligne skak med de andre interessante ting livet byder p√•, men hvor det interessante ogs√• er det sv√¶reste som kr√¶ver meget √łvelse. Jeg synes selv vi kom omkring mange sp√¶ndende ting og en l√¶rer har faktisk en s√łn der gerne vil spille skak, s√• jeg h√•ber vi er et par stykker mere p√• torsdag.

Her skal jeg i √łvrigt p√• bes√łg p√• h√¶rvejsskolen et par timer hos en 3. klasse inden turen g√•r til Lembkesvej.

Jeg synes selv jeg er blevet rigtig god til at sætte mat med konge og dronning mod konge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *