SGP i Varde

Næstsidste turnering denne sæson blev arrangeret af varde skakklub og det blev på alle måder en meget positiv oplevelse. Der var mange kompetente hjælpere til alle de dele der får sådan et arrangement til at fungere. Stor ros til Varde og slet skjult misundelse fra mig fra Haderslev!

Der deltog 47 spillere i alt, heraf kom de 14 fra Haderslev, alts√• ca. hver tredje. Det tal kunne(bliver) v√¶re h√łjere, men jeg synes det ser fornuftigt ud. Ikke mindst i betragtning af at der var 2 nye fra Haderslev.

I skoleskakklassen havde vi 4 med. Anton Rasmussen, Anton Lang, og Nicklas som efterhånden er ved at sætte deres præg på torsdagsholdet. Jeg kan se at de bliver bedre og bedre, nu med 3-4 p af 7 alle 3.

Johannes Staarup s√• jeg f√łrste gang torsdag, men han sprang lige ud i det og med 1 ¬Ĺ af 7 fik han trods alt en god oplevelse. Til efter√•ret er han klar til at yde mere modstand, men 4 af de 13 i klassen kom fra Haderslev.

Det antal håber(regner) jeg med vokser når vi tager fat på den nye turnering til efteråret.

4. klassen bestod af 10 spillere og her havde Haderslev 5 med. Ingen af de 5 tabte rating og Magnus vandt selvf√łlgelig! Jeg h√•ber at han bliver rykket op i n√¶ste klasse snart s√• han f√•r st√łrre udfordring!

Markus scorede en flot 2. plads så ligeledes til lykke!

Nicholas fik acceptable 4 men det er han selvf√łlgelig ikke tilfreds med, men b√•de han, Andreas og Nis, forts√¶tter snart med at score meget bedre. Spillestyrke kommer i spring, men det g√łr ut√•lmodigheden ikke!

Willads B. J√łrgensen er en ny 14-√•rig spiller p√• torsdagsholdet, og jeg havde mine store spekulationer om hvor han skulle placeres. Jeg satte ham forsigtigt til 1350 i rating for vi har n√¶sten ikke v√¶ret sammen. Det endte med at han scorede 3 p i 2-3. klassen og steg fra 1350 til 1391 i rating. K√¶mpe succes for mig at jeg ramte rigtigt med et skud i t√•gen, men f√łrst og fremmest et k√¶mpe til lykke til ham selv med den fornemme debut!!

 Der er langt imellem at vi f√•r nye medlemmer ind i klubben med den styrke og is√¶r bliver det sp√¶ndende at f√łlge ham i klubturneringen.

Jeg er så småt ved at gennemtænke hvilke åbninger der passer til ham, den slags tager tid, men bare vent!

M og 1. klasse var sl√•et sammen og her var vi 4 fra klubben. Allan fik som s√• ofte for lidt ud af det mod svagere modstandere og det koster, han ville score lige s√• meget mod 1900-2000 folk og s√• ville han ikke st√• med minus 30 i rating. Jacob mangler at deltage i flere turneringer, men han endte dog med at vinde lidt rating til nu 2027 i hurtig rating, men han var den eneste der slog Kim Skaanning, det har jeg aldrig selv pr√łvet trods utallige seri√łse fors√łg! Jeg h√•ber vi ser Jacob meget mere i turneringerne fremover!

John S√łrensen endte med 2 1/2 af 7 og stadig 1775 i rating. Han er en man godt kan sl√• sig p√•, han spiller bedre nu end for et par √•r siden og for os der har mere end 2000 i rating skal han ‚ÄĚbare‚ÄĚ sl√•s hver gang, men det er ikke let!

Min egen pr√¶station er jeg tilfreds med. Et koncentrationssvigt kostede dyrt i 4. runde, men jeg spillede mange gode partier og noterede dem alle, det plejer ogs√• at koste, men selv med et par minutter tilbage var jeg p√• h√łjde med situationen, is√¶r sidste runde mod Kim Skaanning var et sp√¶ndende parti, hvor slutstillingen bestod af 2 konger p√• br√¶ttet!

Haderslev markerede os atter som den klub med flest deltagere og det m√łnster agter jeg at fastholde!

Det administrative med planl√¶gningen skal forbedres, jeg har brugt sedler til b√łrnene som jeg har s√łrget for at de stopper ned i lommerne s√• mor finder dem n√•r bukserne skal vaskes. Det skal fremover g√łres pr mail og planen for hele s√¶sonen skal p√• bordet meget hurtigere fremover.

Men atter en god dag i skakken tegn og med meget stor og god opbakning fra for√¶ldrene er det med optimisme jeg ser fremad!  

1 Kommentar on “SGP i Varde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *