Torsdagsholdet

Vi var 16 i dag og der blev spillet partier mod hinanden med ur og alle regler overholdt. Vi forberedte os på SGP der jo løber af stablen lørdag og her stiller vi massivt op fra Haderslev. Mange gengangere plus 3 der aldrig har prøvet det før. Det er yderst glædeligt at være så mange og det smitter efterhånden også af på klubturneringen, hvor der nu deltager flere for første gang. Tilgangen fra torsdagsholdet til klubturneringen er altafgørende for klubbens fremtid og en stor tilslutning giver også øget muligheder for at tiltrække flere seniorer til klubben. Meget glædeligt er det også at der tit kommer nye ind ad døren om torsdagen.

Jeg synes det tegner til at blive en meget spændende fremtid for klubben!

Per Hansen

2 Kommentarer on “Torsdagsholdet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...