Torsdagsholdet

Vi var 16 i dag og der blev spillet partier mod hinanden med ur og alle regler overholdt. Vi forberedte os p√• SGP der jo l√łber af stablen l√łrdag og her stiller vi massivt op fra Haderslev. Mange gengangere plus 3 der aldrig har pr√łvet det f√łr. Det er yderst gl√¶deligt at v√¶re s√• mange og det smitter efterh√•nden ogs√• af p√• klubturneringen, hvor der nu deltager flere for f√łrste gang. Tilgangen fra torsdagsholdet til klubturneringen er altafg√łrende for klubbens fremtid og en stor tilslutning giver ogs√• √łget muligheder for at tiltr√¶kke flere seniorer til klubben. Meget gl√¶deligt er det ogs√• at der tit kommer nye ind ad d√łren om torsdagen.

Jeg synes det tegner til at blive en meget spændende fremtid for klubben!

Per Hansen

2 Kommentarer on “Torsdagsholdet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *