Springeren Kolding -Haderslev 5-3

Og et kandidatresultat!

Et skidt resultat og nok den endegyldige ende på forhåbningerne om at komme i 1. div. næste sæson. Det er jo vedtaget at nr 1-3 rykker op i den nye 1. div. mens resten rykker ned og her er der mange stærke hold at kæmpe mod, men om det får den store betydning for os tvivler jeg på idet det ikke har været i vores tanker at komme i skakligaen, det er her forskellen ligger for alvor. Haderslev er en breddeklub, men vi håber alle at blive en stor en af slagsen!

Kai og Per var vinderne, men da jeg havde vundet og Jan Rosenberg kiggede forbi spurgte han om det var et kandidatresultat for mig???

Jeg vidste godt at jeg havde scoret 5 af 5 men at det kunne udl√łse et adgangskort til kandidatklassen i p√•sken, vidste jeg ikke noget om udover at der kr√¶ves et ratingtal p√• 2200! Eller netop 5 point i de f√łrste runder samt at modstanderne har et snit p√• over 1900, og det er klart passeret i mit tilf√¶lde.

Jeg m√• indr√łmme at jeg lukkede en flaske r√łdvin op til aftensmaden for det her er kun en gang i mit liv at jeg oplever det her.

Tak til Allan Hye for inspiration til at spille hårdt på gevinst hver gang!

Jeg vil senere p√• samme sted fort√¶lle hvilke forh√•bninger jeg har, men det er selvf√łlgelig ikke i mine tanker at vinde den og rykke i landsholdsklassen. Dertil er bedste i klassen simpelthen for st√¶rke.

Men omvendt er det klart at jeg i ugerne op til p√•ske skal have tr√¶net h√•rdt og m√•lrettet, jeg h√•ber at spille mange sp√¶ndende partier mod de st√¶rke modstandere jeg m√łder der!

Jeg glæder mig helt vildt!

Per Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *