Holdskak A-rækken

Ribe 1 – Haderslev 2 2½-3½

Tirsdag aften drog A-holdet gennem snevejret til Ribe for at møde Ribe 1. Poul måtte melde afbud pga. sygdom, men heldigvis kunne Børge spille, og vi havde allerede sikret deltagelse af Ole også, så det var et forstærket hold, vi stillede med. Vi var derfor også favoritter til at vende tilbage på puljens førsteplads, idet Fredericia 3 lidt overraskende havde tabt 2½-3½ til Kolding 2 mandag aften. Sejren blev dog en anelse mindre end ratingforudsigelsen, så vi må dele førstepladsen med Fredericia, der tillige har et på papiret lettere program tilbage i de to sidste runder, men vi kæmper til det sidste.

På bræt 1 måtte Ole se slået af Simon Ladefoged i et tårnslutspil med et par bønder i underskud. Børge spillede på bræt 2 remis mod Peder Pharsen, hvilket fint afspejler, at der kun er 2 ratingpoint mellem dem. John (bræt 3) og Lars (bræt 6) måtte også nøjes med remis mod hhv. Hane Erik Leimand og Ulrik Germundsson, som begge var undertippede på forhånd. Lars havde muligheden i slutspillet, men spillede en bonde forkert, hvorefter der ikke var mere at komme efter. Christian (Bræt 4) slog til gengæld Per Andersen, mens Gert (bræt 5) vandt over Hermann Steen Petersen og fortsatte således sin flotte stime med sin fjerde sejr i træk og 4½ ud af 5 i alt.

Link til turneringstabellen: A-rækken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *