Klubturnering forår 2024

Vi er på grund af en del afbud kommet lidt hakkende i gang, men det bliver en spændende klubturnering på mange fronter, plus en noget bekymrende tendens. Vi bliver delt i 3! klasser.

M- klassen kan atter sige goddag til Nicholas og han er som altid et spændende, frisk pust i klubben. Han har netop udfordret mig til 100 lyn partier en lørdag formiddag, men det bliver tidligst efter påske. Kai vandt et hurtigt parti mod Børge og Lars måtte ned mod Poul på grund af en noget passiv opstilling.

Første klasse er endnu ikke helt faldet på plads, men vi kan her sige goddag til 2 nye ansigter i klubben, Michael Lyngø og Nicklas Freytag Lange. En tredje ny er muligvis på vej!

Michael har i en moden alder atter fået lyst til spille skak igen og jeg har påtaget mig at komme med forslag til hans åbninger og andet, det bliver spændende at følge. Han er i første omgang sat til 1350 i rating, så må vi se om det er korrekt, jeg tror det er for lavt!

Nicklas på 12 år har jeg har lokket med fra torsdagsholdet og det bliver en stor udfordring, det er dog min erfaring at det bare gælder om at komme i gang, så er der et grundlag at vise fejlene på!

Han måtte ned mod Markus, men det er han ikke den eneste der må! Spændende med så mange nye i klubben!

3. klasse!!! består af 10-12-14 spillere fra torsdagsholdet hvor runderne bliver afviklet torsdag eftermiddag. Det betyder at der her i foråret 2024 deltager op mod 30 i klubturneringen og det må siges at være tilfredsstillende!

Trods det store deltagerantal må vi konstatere at det stadig kniber bekymrende med at aktivere seniorerne, idet kun 5 af os deltager. Hvis vi ikke havde fået den massive tilgang til klubben som vi har oplevet siden 2023 kræver det ikke den store fantasi at forestille sig Haderslev skakklubs fremtid som noget der var engang! Det må ikke ske, er det kortere betænkningstid der er løsningen? vi må i hvert fald have en seriøs snak i klubben om problemet med at aktivere vores seniorer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *