Torsdagsholdet

Denne torsdag var vi 13 i alt og Johannes var der for anden gang. Nu mestrer han mat med t√•rn og det udl√łste den obligatoriske medalje med klapsalver tilsat.

Silke og Klara er ligeledes blevet meget bedre, og Nickas var snarr√•dig til at nappe min dronning i et lynparti, men jeg fortsatte modstanden, indtil jeg m√•tte acceptere matten der blev leveret med pulsen meget h√łjt oppe hos modstanderen. Det er det skak kan n√•r det er bedst, og det udl√łste selvf√łlgelig ogs√• en medalje! Pludselig var der 2 der sad og grinede i hj√łrnet, det var Johan og Markus der sad og s√• en video af 2 verdensklassespillere i et voldsomt tidsn√łdsdrama hvor brikkerne r√łg p√• gulvet. Anton var der ogs√• og han og Daniel spiller nogle partier mod hinanden med den gl√łd som kun 6-7-√•rige kan pr√¶stere.

Det er forrygende underholdning for en inkarneret skakspiller at overvære!

En anden fortalte at hans telefon kun viste det halve af sk√¶rmbilledet fordi den havde v√¶ret p√• gulvet et par gange. Lidt efter s√• jeg at han l√łste skakopgaver p√• den og det forstod jeg ikke, indtil han gav det logiske svar!

‚ÄĚ

S√• l√łser jeg bare de opgaver der kun foreg√•r p√• dronningefl√łjen!‚ÄĚ

Jeg elsker de mennesker der finder l√łsningerne uden alle mulige undskyldninger!

Vi sluttede af med at Klara spillede temaet fra ‚ÄĚOlsenbanden‚ÄĚ p√• klaveret.

Jeg kan med sindsro konstatere at der er liv og glade dage om torsdagen samt l√łbende tilgang uden at jeg annoncerer selv. N√•r ungerne har det sjovt og rart foreg√•r den del automatisk.

N√¶ste torsdag skal nybegynderne spille en turnering mod hinanden for f√łrste gang mens jeg l√¶gger kr√¶fterne hos de bedste p√• holdet.

Jeg er meget tilfreds med tingenes tilstand lige nu.

Det fortæller også en hel del at 6 af de normale deltagere ikke var der, men alligevel var der 12 til skak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *