Torsdagsholdet

Torsdag stod den p√• fl√łdeboller for at fejre danmarksmester Magnus og det var en gl√¶de at v√¶re i tvivl om jeg havde k√łbt nok i forhold til fremm√łdet! Efter en ny, sjov form for skak fra S√łrens side, ‚ÄĚaction‚ÄĚ hvor vi alle var samlet delte vi os.

Vi kan p√• fremm√łdet se, at vi har ramt en form her om torsdagen ungerne kan lide og de bliver meget hurtigt bedre! Nu er der p√• mit hold kommet mere selvsikkerhed ind i spillet, mine mange gentagelser sidder efterh√•nden fast s√• der kan bygges ovenp√•.

Vi brugte en halv time p√• forskellige t√•rnslutspil, nogle taktiske vendinger med t√•rn og bonde man skal kende, samt nogle af de lidt sv√¶rere √łvelser med t√•rn og konge. T√•rnman√łvrerne forts√¶tter n√¶ste torsdag, s√• forskellige bondeslutspil, hvorefter vi g√•r over til springeren. De l√¶rer spillet bagfra.

Efter en halv time spiller vi mod hinanden og mine gentagelser sidder der! P√• et tidspunkt var der en der satte en l√łber foran D-bonden. ‚ÄĚ N√•r du stiller l√łberen der, kan du ikke flytte bonden, n√•r du ikke kan flytte bonden kan, (her tog 6 √•rige Daniel over!,) s√• kan du heller ikke flytte den og s√• kan du heller ikke flytte den, eller den. Derfor st√•r l√łberen altid d√•rligt der!

Super!!

Ellers fik vi de sidste detaljer p√• plads med hensyn til S.G.P. l√łrdag hvor Haderslev stiller med mange

deltagere, både i skoleskak klassen og i den ordinære turnering.

N√•r jeg bem√¶rker en der g√łr m√¶rkbare fremskridt, henter jeg en af Kai,s medaljer og denne torsdag syntes jeg at Silke bestemt havde fortjent den. Hun var her for 3. gang, men hendes spil viser at hun nu er hurtigt p√• vej frem!

Det går godt på torsdagsholdet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *