SGP i Kolding

De to Koldingklubber, Springeren Kolding og Kolding skakklub stod for arrangementet og det forl√łb up√•klageligt. Gode spillelokaler og skoleskak klassen i eget lokale. Fin kantine, alt fungerede bare!

Med 58 deltagere var der et p√¶nt fremm√łde og med 9 fra Haderslev blev vi den klub med flest deltagere.

Det kunne være endnu bedre hvis ikke der var 4 afbud lige op til afgang.

I skoleskakklassen deltog Anton, Nicklas, og Kristian. Jeg er tilfreds med det jeg ser og specielt Nicklas med 5 p viste vejen. Kristian har kun v√¶ret om torsdagen 3 gange, men de basale ting var p√• plads, s√• om 2 m√•neder er han et helt andet sted. Anton er sammen med Daniel og Oscar hum√łrsprederne om torsdagen, og om kort tid vil hans(deres) skakudvikling ogs√• vise sig. I skoleskak klassen h√•ber jeg at se 5-7 i alt til de kommende turneringer. Dertil vil jeg gerne have et pigehold ind!

I gruppe 3 med 12 deltagere havde vi 4 Haderslev spillere med: Magnus, Frede, Andreas og Markus. Magnus var/er ustoppelig og med 6 ¬Ĺ af 7, r√łg der atter 100 rating point ind p√• kontoen. Jeg gl√¶der mig til at se ham i en turnering hvor han m√łder spillere omkring de 15-1700 i rating, det er der han er styrkem√¶ssigt. Frede var vi centrum i et forrygende tidsn√łdsdrama der samlede 8-10 tilskuere omkring br√¶ttet. Sk√łnt at se, for 5 m√•neder siden underviste jeg ham i hvordan man s√¶tter mat med dronningen!

Markus lagde forrygende ud med 3 af 4 hvorefter han st√łdte ind i damptromlen Magnus og bagefter Andreas som nu tror p√• sig selv!

I gruppe 1 m√łdtes Allan og jeg i f√łrste runde og med mere end 500 indbyrdes lynpartier er der ikke megen plads til overraskelser. Jeg afveg med hvid fra min favorit√•bning og Allan spillede en nimzoinder hvor jeg valgte den skarpe a3 variant. Det var dumt for Allan spiller kender Nimzoindisk ret godt, men det havde jeg glemt i mit fors√łg p√• at overraske. Det blev for os begge dagens mest sp√¶ndende parti, hvor vi samstemmende havde fornemmelsen af at Allan stod bedst, men i de taktiske forviklinger i tidsn√łden vandt jeg med en mat i en..

I partiet mod forhåndsfavoritten Adesh tabte Allan også, men med 5 af 7 og 7 ratingpoint var det trods alt en god turnering for ham.

Jeg startede ikke helt s√• godt som h√•bet, og med et nederlag i runde 2 mod en godt spillende Bent R√łmer fortsatte det lidt t√łvende om end 1tallerne kom i hus. Vendepunktet kom i partiet mod Adesh hvor jeg spillede min favorit√•bning og efter jeg afslog en tr√¶kgentagelse fik jeg et spektakul√¶rt offer ind.

En 1. plads på deling med 6 af 7 er et fint resultat.

Det var atter en god skakdag og Haderslev skakklub fik atter vist flaget. Næste gang er 28. dec. i Vojens og husk, der er også adgang for seniorer!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *