Doping???

Vi mødtes torsdag igen for første gang siden SGP lørdag.

Jeg fortalte at jeg havde været den ældste i M-klassen og 7 runder samme dag mod gode modstandere er hård kost.

 For at kunne stå distancen havde jeg derfor snydt!!

”Jeg var dopet og nu vil jeg fortælle jer hvordan man gør.”

Så blev der stille i lokalet!

Min dopingkur består af 2 ingredienser der skal blandes og indtages løbende over hele dagen. En gul og en blå.

Op af tasken kom den gule først, en banan. Derefter den blå, en vandflaske med vand fra vandhanen. Så viste dem et billede fra ”skakbladet” taget i landsholdsklassen. Her er der vand og bananer på bordet, kaffe og lidt chokolade. Det kræver noget, meget, at spille skak og sådan gør de bedste. Jeg fortalte at en af mine modstandere lørdag havde drukket 3 sodavand i løbet af formiddagen, det er 45 stk. sukkerknald. Jeg forklarede at havde jeg indtaget den mængde sukker var jeg gået, sukkerkold!!

Jeg indrømmede også at jeg egentligt ikke bryder mig om bananer, men de virker! Efter en lille pause kom Johan ind! ”Jeg tror ikke jeg vil dopes!”

Vi var 17 i lokalerne torsdag, Daniel på 6 og Anton på 7 er de nye og det går som det skal, rigtig godt! Når jeg ser ud over alle partierne, må jeg sige at jeg er imponeret over spillestyrken. Ungerne er gode, mange timer med løsning af opgaver sætter sine spor, de genkendelige mønstre skak består af, er nemmere at genkende jo yngre man er. Nu er vi så småt gået i gang med at udvælge sunde solide åbninger til hver enkelt.

I mandags var vi 8 plus mig. Jeg har ikke spillet ret meget lyn med Magnus, der vinder omtrent hver gang i turneringerne, så nu var chancen der. Jeg vandt de 2 første og eksperimenterede lidt i de næste 2. Dem tabte jeg!! At Johan slog ham i klubturneringen beviser at det er kompetente skakspillere vi nu har i klubben.

Billedet viser slutstillingen i vores sidste parti, mandag.

Jespers træning med Magnus har løftet hans spil gevaldigt.

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...