SGP i Fredericia

1. omgang af 7 og Haderslev var repr√¶senteret med 7 af de 54 spillere der deltog. Da der for de fleste var tale om deres 1. turnering havde jeg lidt kvaler med at placere dem i de rigtige klasser. Det m√•tte ikke v√¶re for nemt og de skulle heller ikke falde helt igennem f√łrste gang. Omvendt tr√¶ner de alle seri√łst og har vist en spillestyrke de sidste m√•neder s√• jeg turde lade dem springe skoleskakklassen over og g√• direkte ind blandt spillere med mange √•rs erfaring. Ingen faldt igennem!

Eliott deltog for f√łrste gang uden at vi har tr√¶net specielt meget.

En debut med en score på 5 af 7 og kun et nederlag siger vist alt.

Flot, og jeg mindes ikke at set en bedre debut. Om et par turneringer er han også væk fra skoleskakgruppen og klar til hovedturneringen.

I 4. klasse havde vi 5 med. Andreas Runge fik 2 ¬Ĺ p, men l√¶g m√¶rke til navnet, han tr√¶ner seri√łst benh√•rdt med taktiske opgaver og vi arbejder lige nu med √•bningerne. Han suger viden til sig, og bliver sp√¶ndende at f√łlge. Ingen skoleskakklasse til ham!

Frede kan sl√• de bedste i klassen og jeg er imponeret over de opgaver han l√łser som den naturligste ting i verden!

 Han lagde ud med at sl√• Nicholas, s√• pas p√• derude!

Magnus gik gennem turneringen uden nederlag som kun en spiller mere pr√¶sterede i turneringen. Magnus er en af dem der spiller lyn med Jesper hver torsdag, s√• reglerne om r√łrt brik er rutine. Magnus er en ambiti√łs ung mand der gnister n√•r det ikke lige g√•r hans vej, og han er en af dem der pludselig kommer med raketfart. Her skal vi have kigget lidt p√• hans √•bninger og slutspil der bringer ham det n√¶ste stykke.

Han endte på en delt 1. plads, så raseriudbruddet udeblev trods alt.

Nicholas der spillede remis med B√łrge i klubturneringen sidste mandag med sort er ligeledes s√¶rdeles seri√łs med skak. Han er den der s√¶tter fest og farver p√• om torsdagen, men han er ogs√• en af dem jeg kobler sammen med S√łren Brautz, og da han er god til at lytte, er det uundg√•eligt at han om f√• √•r er et helt andet sted.

Lillebror Markus har haft stort udbytte af torsdagene. Hans oprindelige hang til usunde gambitter har jeg brugt mange kr√¶fter til at f√• pillet ud af ham og da det nu er lykkedes, viser han sig som en rigtig god spiller der som Nicholas spiller mange turneringer rundt omkring. Han udfordrer mig tit i lyn og det g√łr vi noget mere ved fremover. De gange vi har spillet har vist at han er taktisk st√¶rk og undervurderer ham, indkasserer man et nul.

 Vi har med andre ord en gruppe af unge mennesker der med garanti vil berige vores klub i √•rene der kommer.

Jeg deltog i M klassen og fik 4 1/2 p.

Jeg tabte til nr. 1 med 2400 i rating og 2, men begge partier var forrygende sp√¶ndende og blev afgjort p√• marginalerne. Jeg begik ingen af mine ellers kendte br√łlere og f√łlte mig godt spillende.

Næste gang håber jeg at vi runder 12 unge spillere fra Haderslev i turneringen plus de gamle medlemmer.

Det begynder at ligne noget!

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *