Kandidater til hovedkredsbestyrelsen

I bestr√¶belserne p√• at finde nye kandidater til hovedkredsbestyrelsen blev det p√• for√•rets generalforsamling foresl√•et at g√łre det mere gennemskueligt, hvilke opgaver bestyrelsen skal l√łse, s√• interesserede kandidater p√• forh√•nd kan s√¶tte sig ind i rollen som bestyrelsesmedlem.

Efterf√łlgende har den nyvalgte bestyrelse formuleret funktionsbeskrivelser ‚Äď b√•de for bestyrelsen som helhed og for de enkelte poster. Se dem her – http://sydjysk-hk.dk/wp-content/uploads/2023/05/Funktionsbeskrivelser-rev.pdf. Desuden er der i bestyrelsen brug for en it-kyndig, selv om det ikke er en vedt√¶gtsbestemt post. Beskrivelse af rollen som IT-ansvarlig kan ses her – http://sydjysk-hk.dk/wp-content/uploads/2023/09/IT-ansvarlig.pdf

Lige som ved ethvert andet stillingsopslag er beskrivelserne en bruttoliste over alle de kvalifikationer, man kunne √łnske sig ‚Äď og alle de opgaver, man i den ideelle verden gerne vil have l√łst. Det er sj√¶ldent, man kan f√• hele pakken, og det er vigtigt at understrege den formulering, der g√•r igen i funktions-/stillingsbeskrivelserne:

‚ÄĚForeningens bestyrelse er sammensat af frivillige ‚Äď tillidsvalgt af Hovedkredsens klubber p√• en generalforsamling. Der stilles ikke yderligere konkrete krav til kvalifikationer. Det er en fordel, hvis‚Ķ‚ÄĚ

Det er absolut sp√¶ndende og ikke n√łdvendigvis voldsomt arbejdskr√¶vende at sidde i hovedkredsbestyrelsen. Vi plejer at m√łdes 5 gange √•rligt ‚Äď til 4 bestyrelsesm√łder og en generalforsamling.

Man kan ogs√• betragte opgaven som en form for borgerligt ombud, s√• hvis det er l√¶nge siden, klubben har leveret et bestyrelsesmedlem‚Ķ ūüėä

Formandsposten bliver ledig igen i marts 2024, og hele bestyrelsen skal vælges/genvælges hvert år. Derfor er det ikke spor for tidligt at sætte gang i jagten på kandidater.

Man beh√łver ikke at v√¶re klubformand for at kandidere til bestyrelsen, men som klubformand har man formentlig kendskab til mulige emner blandt medlemmerne ‚Äď og interesserede m√• gerne foresl√• sig selv som kandidat til bestyrelsen!

Send navne p√• interesserede og egnede bestyrelseskandidater til mig i god tid inden n√¶ste generalforsamling, der er planlagt til l√łrdag den 16. marts 2024.

‚ÄĚM√•ske interesserede‚ÄĚ er velkomne til at forh√łre sig n√¶rmere hos mig eller et andet medlem af hovedkredsbestyrelsen (http://sydjysk-hk.dk/kontakt/).

Med venlig hilsen
Karl Posselt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *