Skoleskak

Min oprindelige plan var at fortsætte skoleskak sommeren over men min sygdom satte en stopper for det. Jeg står i skak, men er ikke mat! Jeg regner med at være ude af skakkerne sidst på sommeren!

Vi genoptager torsdagsholdet 3. august og klubturneringen starter 7. august. Her har jeg nu forhåndstilsagn fra 11 interesserede på holdet. Det tegner til en kommende klubturnering i Haderslev der er meget anderledes end hvad vi har været vant til.

Torsdag var vi 19 i alt, 4 afbud, men til gengæld 2 nye! Vi delte os op i 2 turneringer efter formodet styrke og jeg lagde ud med at fortælle om vigtigheden, betydningen af rokaden og stoppede ind imellem urene når jeg så nogle dårlige beslutninger. Mellem runderne satte jeg på demobræt nogle af de basale og enkelte af de avancerede taktiske opgaver op, så der kom lidt luftforandring ind mellem runderne.

Den sidste halve time stod på ”børneskak” hvor man spiller 2 mod 2 og må benytte de brikker der er slået på nabobrættet på sit eget bræt. Det handler stadig om fantasi og sammenhold, men især er det gavnligt at der kommer noget humør på, her sidst på dagen. Det kom der!

Nu har jeg fået et ret godt kendskab til hver enkelt og ved hvilke åbninger der skal studeres via ”you tube”

Jeg får dem til at studere sunde åbninger. Jeg synes det er vigtigt at man har en åbning man er fortrolig med. Derefter kan man skifte eller supplere.

De gamle! Benjamin og Rasmus starter på efterskole efter sommerferien. De har afsat et meget positivt aftryk i klubben, og Benjamin er stadig medlem så..

Afløserne er imidlertid klar, og når S.G.P. turneringerne starter til september er Haderslev skakklub på skakkortet!!

Per

2 Kommentarer on “Skoleskak

  1. Jeg vil gerne melde mig ind I klubben og gå til skoleskak. Jeg kan forstå at det skal ske gennem kasserer Gert Jøhnk. Jeg kan i imidlertid ikke finde de nødvendige kontaktoplysninger, herunder hvordan tilmelding foregår.

    Hvem kan hjælpe?

    De bedste hilsner fra Elliot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *