Torsdagsholdet!

Torsdag var vi p√• banen igen med 12 deltagere. Vi gennemgik f√łrst et parti p√• demobr√¶t hvorefter den stod p√• lynskak med r√łrt brik!

N√•r man spiller med r√łrt brik til dagligt, fjerner det nerv√łsiteten n√•r man kommer ud til turneringerne. Deltagerantallet var som forventet lidt lavere p√• grund af skolestart, men jeg er sikker p√• vi hurtigt kommer op omkring de 20 inden l√¶nge. Jeg har en tro p√• at Haderslev klubturnering denne s√¶son kan pr√¶sentere en 1. klasse med mange nye ansigter. Det bliver sp√¶ndende. Jeg har inviteret dem alle til at kigge forbi klubben kl. 18-20 fra p√• mandag, s√• jeg h√•ber at mange af de gamle medlemmer vil troppe op for at m√łde dem p√• de 64 felter!

Det er ydermere min ambition at Haderslev er den klub i hovedkredsen der stiller med flest deltagere i SGP-turneringerne i den nye sæson.

Det er en spændende tid vi kigger ind i i Haderslev skakklub.

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *