Torsdagsholdet!

Torsdag var vi på banen igen med 12 deltagere. Vi gennemgik først et parti på demobræt hvorefter den stod på lynskak med rørt brik!

Når man spiller med rørt brik til dagligt, fjerner det nervøsiteten når man kommer ud til turneringerne. Deltagerantallet var som forventet lidt lavere på grund af skolestart, men jeg er sikker på vi hurtigt kommer op omkring de 20 inden længe. Jeg har en tro på at Haderslev klubturnering denne sæson kan præsentere en 1. klasse med mange nye ansigter. Det bliver spændende. Jeg har inviteret dem alle til at kigge forbi klubben kl. 18-20 fra på mandag, så jeg håber at mange af de gamle medlemmer vil troppe op for at møde dem på de 64 felter!

Det er ydermere min ambition at Haderslev er den klub i hovedkredsen der stiller med flest deltagere i SGP-turneringerne i den nye sæson.

Det er en spændende tid vi kigger ind i i Haderslev skakklub.

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...