Pokalturnering på Sønderskov Slot

Lørdag den 15. april afholdt Sønderjysk hovedkreds pokalstævne på Sønderskov slot og museum i perfekte omgivelser og godt ledet. 10 hold var mødt til start, og Haderslev stillede som eneste klub med 3 hold; meget positivt! 6 af de 12 Haderslev-spillere var skoleskakspillere. Det er en perfekt måde at lære hinanden at kende på, navnene Frede, Rasmus, Magnus, eller Nicholas siger ikke garvede Haderslev spillere så meget, men det kommer.

På Haderslevs 3. hold havde Jan Madsen store Rasmus, lille Rasmus og Frede med. For Jan selv var første bræt en fin lejlighed til at prøve sig selv af, og for Rasmus Østerby og Frede var det en perfekt lejlighed til at prøve kræfter med de voksne med 1100- 1400 i rating. Rasmus Hattens starter på efterskole efter sommerferien, og vi har haft mange gode timer sammen, men afløserne er på plads!

Frede og Rasmus måtte sande, at det ikke altid er den første indskydelse, der er den rigtige. God erfaring – ingen klarer sig rigtig godt i første turnering, men humøret var højt hele dagen, og det er klart det vigtigste!

Haderslev 2 bestod af Allan Hye, Ole Trøst, John Sørensen og Magnus. Magnus vandt 2 partier og fik lige nøjagtig den modstand, han skal have for at blive bedre.

På Haderslev 1 med Jan Garbrecht, Per Hansen, Benjamin var det Nicholas der var det nye friske pust.
Han scorede flotte 4 ½ af 6, og netop for en som ham var det at møde modstandere ansigt til ansigt en helt anden oplevelse, end det man oplever på computeren. Om torsdagen er det ham og Magnus, jeg pudser på Benjamin så man sikrer, at de får hård modstand.

Jeg havde troet, at vi kunne vinde, men et nederlag på 3½-½ til Esbjerg slukkede drømmene. Jan stod bedst men glemte uret; det skete 2 gange, så det var ikke hans dag. Jeg satte i denne runde en løber direkte i slag, øv. Jeg scorede 5 af 6 og var godt spillende, men vi manglede lige det sidste. Benjamin spillede ok, selvom han sikkert ikke er helt tilfreds med 4 point.

Med den udvikling vi lige nu oplever om torsdagen ser jeg frem til endnu flere hold fra klubben næste år på Sønderskov!

Per Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *