Skoleskak nyt

Jeg har nu været på Dannevirke skolen de sidste 3 tirsdage og der er 8-10 deltagere hver gang. Det har været sjovt, underholdende og lærerigt. De værste unoder på skakbrættet er pillet ud af dem, og nu kan man se, at det er rigtig skak, der bliver spillet! Vi startede med mat med konge og dronning, så det er faktisk gået hurtigt.
Mit sidste nye gode råd er: Roker eller tab!!

Jeg mærker virkelig at de brænder for det. I tirsdags gik de på påskeferie med beskeden om at løse en masse opgaver på ”lichesss”
Vi holder nu pause i 14 dage, men efter påske står den på dårlige løbere, gambitter, partigennemgang af typiske partier, m.m.
Det er altid spændende at starte den slags op, men jeg synes, det er gået lettere end forventet, og jeg ser lyst på fremtiden.
Gad vide hvor mange af dem vi ser i skakturneringerne fremover? Spændende!

Per Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *