Skoleskak nyt

Af Per Hansen

Jeg synes det bevæger sig i den rigtige retning lige nu, stadig for langsomt efter mit temperament, men fint fremmøde, og der er nu flere nye, som er ukendte for klubbens øvrige spillere.
Jeg har allerede nu en forhåbning om at vi skal have 2 grupper i gang til klubturneringen i efteråret!

Efterskoleforløb betyder at ”gamle Rasmus og gamle Benjamin” må undværes, men ”nye Rasmus og nye Benjamin” er på plads ved brættet om torsdagen!
Johan, Magnus, Nicholas, Rasmus, Rasmus, Frede, Niels, Aksel, Marco, Benjamin, Benjamin og Jonas. Det er navnene lige nu. Og så lige ”unge Arne”.  

8. maj har jeg fået tildelt 2 timers skak med en 7. klasse på Favrdal Skole, og her håber jeg på at kunne vække interesse for skak hos nogle flere. Gerne piger!

Jeg er nu overvist om, at en bil er for lidt når SGP starter til september.

Lige nu ser vi frem til Sønderskov slot, hvor der er 5 deltagere fra torsdagsholdet med, og senere på sommeren skal vi ned og spille skak på torvet i Haderslev, samt en turnering med store brikker en anden dag, med klubbens øvrige medlemmer.

Der er meget spændende at se frem til lige nu!

7. april drager Benjamin, Rasmus, (de gamle) og jeg til D.M. i lynskak i Svendborg. Benjamin mødte jo Danmarksmesteren Allan Stig sidst i indledende runde, og der har han en revanche til gode. Benjamin altså! Vi følger landsholdsklassen live fra kl. 14 og lyner kl. 1930.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...