Skoleskak nyt

Af Per Hansen

Jeg synes det bev√¶ger sig i den rigtige retning lige nu, stadig for langsomt efter mit temperament, men fint fremm√łde, og der er nu flere nye, som er ukendte for klubbens √łvrige spillere.
Jeg har allerede nu en forhåbning om at vi skal have 2 grupper i gang til klubturneringen i efteråret!

Efterskoleforl√łb betyder at ‚ÄĚgamle Rasmus og gamle Benjamin‚ÄĚ m√• undv√¶res, men ‚ÄĚnye Rasmus og nye Benjamin‚ÄĚ er p√• plads ved br√¶ttet om torsdagen!
Johan, Magnus, Nicholas, Rasmus, Rasmus, Frede, Niels, Aksel, Marco, Benjamin, Benjamin og Jonas. Det er navnene lige nu. Og s√• lige ‚ÄĚunge Arne‚ÄĚ. ¬†

8. maj har jeg fået tildelt 2 timers skak med en 7. klasse på Favrdal Skole, og her håber jeg på at kunne vække interesse for skak hos nogle flere. Gerne piger!

Jeg er nu overvist om, at en bil er for lidt når SGP starter til september.

Lige nu ser vi frem til S√łnderskov slot, hvor der er 5 deltagere fra torsdagsholdet med, og senere p√• sommeren skal vi ned og spille skak p√• torvet i Haderslev, samt en turnering med store brikker en anden dag, med klubbens √łvrige medlemmer.

Der er meget spændende at se frem til lige nu!

7. april drager Benjamin, Rasmus, (de gamle) og jeg til D.M. i lynskak i Svendborg. Benjamin m√łdte jo Danmarksmesteren Allan Stig sidst i indledende runde, og der har han en revanche til gode. Benjamin alts√•! Vi f√łlger landsholdsklassen live fra kl. 14 og lyner kl. 1930.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *