Holdkamp A-rækken

Mandag aften tog 2. holdet turen til Nr. Snede. Vi havde afbud fra Poul, men John kunne heldigvis træde til i stedet. Desværre for ham, var der ikke så meget at stille op mod Morten Storgaard (2031) på 1. brættet. Heller ikke Christian og Jan på bræt 2 og 3 havde meget held mod Flemming Storgaard (1854) og Steen Nielsen (1809), så de tre øverste brætter blev hurtigst færdig. Gert fik en sikker sejr på bræt 4 mod Lars Pedersen (1803), selvom det trak ud i aftenens længste parti. Forinden havde Lars fået en remis mod John Engstrøm (1711) på bræt 5 efter først at burde have vundet og siden burde have tabt, men det lykkes at fremtvinge trækgentagelse og dermed remis. Endelig viste Benjamin på nederste bræt stor sikkerhed i et bondeslutspil mod Jesper Thomsen (1673) med fem bønder hver, men Benjamin forstod at tvinge den hvide konge i defensiven og dermed vinde sikkert. Samlet set spinkelt men acceptabelt nederlag på 2½-3½ mod et stærkt hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...