2. holdet vinder A-rækken!!!

Dagens afsluttende stævne i A-rækken i Kolding endte til vores fordel trods et 2½-3½ nederlag til Vojens 1. Heldigvis klarede de unge spillere fra Evans 3 at klare uafgjort mod Fredericia 3 og dermed sikre os oprykningen.
Børge på bræt 1 tog relativt hurtigt en remis mod Hans Henrik Vognsen i et udramatisk parti, hvormed den første halve var i hus. Til gengæld kom Fredericia hurtigt foran med 2-0, så da Mikkel tabte mod Mogens Larsson på bræt 2, og Lars på 6. bræt tog remis mod Morten Jessen, var det kun antal matchpoint, der adskilte de to hold. Christian sad dog i en behagelig stilling, som han ‘blot’ skulle køre hjem mod Benny Christensen, hvilket han også gjorde sikkert, mens både Gert og Poul så ud til at have en lille overvægt. Samtidig kæmpede Evans godt mod Fredericia, og med halve på bræt 1 og 4 samt sejr på bræt 2 og 6 havde vi pludselig sikret oprykningen, allerede inden Gert og Poul var færdige i dagens to længste partier. Poul på 5. bræt måtte til sidst nøjes med remis mod Emil Baltzer, men dermed sikrede vi også flest brætpoint i stillingen. Gert og Jesper Kallesen sad så til sidst i en stilling, hvor Gert fik fat i Jespers dronning for løber og nogle bønder, så det så rigtig fint ud. Begge sad kun med de 30 sek. tillægstid pr træk, så der var ikke tid til de lange overvejelser. Desværre fik Gert byttet det ene af sine tårne af for en springer, så Jesper fik modpres, men kunne ikke bryde igennem og tilbød remis. Da Gert havde sikret sig, at vi var rykket op, valgte han at fortsætte, men trådte forkert og måtte til sidst ned. Synd for Gert efter en ellers fremragende turnering med en remis og fem sejre i træk, dvs. 5½ ud af 7 og dermed en stor aktie i oprykningen.

Børge scorede 2 ud af 5, Christian 4½ ud af 6, Poul 2½ ud af 5, mens Lars fik 5 ud af 7. Desuden siger vi tak til reserverne Ole (1½ ud af 3), Kai (1 ud af 1) og Nicholas (1 ud af 1).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...