SGP i Vojens

Af Per Hansen.

Med Karl Posselt i spidsen for den sædvanlige garde af trofaste Vojens hjælpere, gik turneringen upåklageligt som altid i Vojens med hele 68 tilmeldte! Super!
Haderslev havde 3 seniorer og 10 juniorer med, men jeg havde fået tilsagn på 4 mere der ikke dukkede op. Det er jeg nødt til at tage alvorligt i respekt for arrangørerne og de øvrige deltagere!
Af positive indtryk vil jeg nævne at Daniel og Oscar Frøkær begge 6 år, Anton Rasmussen, samt Christian Frøkær alle scorede 3 point. Dejligt, ingen faldt igennem og alle havde en god dag!

Nicklas Freytag fik med 5 p. en fornem 4. plads, der helt sikkert har givet blod på tanden.
Af de 12 i 4. klasse var de 5 fra Haderslev, og med de 5 var der tro på en topplacering da de alle uden undtagelse gør gode fremskridt!
Denne gang var det Nicholas der havde dagen, 5 ½ uden nederlag en 2. plads, samt et hop på ratinglisten! Super!

Markus og Magnus scorede henholdsvis 4 og 3 mens Andreas og Nis ikke havde en af deres bedste dage, men det er helt normalt med store udsving i præstationerne på det her tidspunkt.

Første og M. klassen var slået sammen og en arbejdsramt Gert Jøhnk havde en svær turnering med 2 p. Han kunne dog som kasserer glæde sig over at se så mange repræsentanter for klubben som han ikke kendte i forvejen! Jeg smed verdens største gevinst i havnen i første runde, men scorede derefter 4 i streg før jeg atter slog mig på Kim Skaaning der altid vinder disse turneringer! Det blev dog et spændende parti, modsat sidst hvor han bare tromlede mig!
I sidste runde tabte jeg desværre også, dog var det nok et resultat af en for hård satsning. Jeg er ok tilfreds…
Jan Garbrecht gjorde en slags comeback og med 5 point var han tæt på. Hvis man går stillingerne igennem, var der faktisk klart basis for flere point. Med 20 minutter til hele partiet skal man ikke hver gang søge efter det absolut bedste træk, men en god turnering var det for ham.
Dejligt at se ham og ud med golfen!

Med det potentiale vi har i klubben lige nu er der bestemt basis for at stille med 20 spillere næste SGP.
Et hurtigt tjek viser at Haderslev atter stillede med flest deltagere af alle klubber og det er en rekord jeg agter at forfølge benhårdt fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...