Juleafslutning

Mandag aften (18.12) afholdt klubben juleafslutning. Omtrent 25 var m√łdt op til en hyggelig aften, hvor der blev budt p√• julehistorie (Kai l√¶ste Peters Jul), √¶bleskiver og god stemning. Det var is√¶r dejligt at se s√• mange juniorer og for√¶ldre til m√łdet.
Der blev uddelt pr√¶mier for efter√•rsturneringen, hvor der i gruppe 1 var stor j√¶vnbyrdighed, idet Jesper, Per, John og Allan alle sluttede med 6¬Ĺ point. I juniorgruppen sluttede Magnus og Markus begge med 5 point. I begge grupper blev pr√¶mierne delt ligeligt blandt spillerne med flest point.
Lars viste hjemmesiden og hvordan man kan lægge indlæg på siden. Alle medlemmer kan henvende sig til Lars og få et login, så de selv kan lægge indlæg ud, eller man kan sende indlæg til Lars, som så lægger ud.

Derefter var der medlemsm√łdet, hvor Per bl.a. fortalte om juniorskakken og hans vision for klubben, herunder en id√© om at genoplive Bondefangeren som blad med √©n √•rlig udgivelse med Kai som redakt√łr.
Gennem sit fremragende juniorarbejde er målsætningen 50-60 medlemmer i klubben!
Samarbejdet om juniorerne mellem S√łren, Jesper og Per om torsdagen er up√•klageligt, og fremm√łdet viser at vi har ramt den rigtige mellemting mellem indl√¶ring og sjov og ballade.
Fremadrettet satser Per ogs√• p√• en pigegruppe, flere 6-7-√•rige og et samlet antal p√• mellem 30 og 40 om torsdagen. De bedste skal nu introduceres for Chessbase, samt de muligheder der findes p√• ‚ÄĚlichess‚ÄĚ.
Til sommer tager vi en lynskak turnering på gågaden i Haderslev.
Alt det sikrer at klubben fremover, at den l√łbende f√•r nye medlemmer, s√• vi aldrig mere kommer i en situation som i for√•ret hvor der samlet var 7 tilmeldt klubturneringen!
Haderslev skal fra nu af stille med flere deltagere i SGP end alle andre klubber i hovedkredsen.
Per vil straks i det nye √•r reklamere for skakklubben blandt de studerende p√• stedet, og p√• Johns forslag vil jeg ogs√• bes√łge kasernen i byen.
Der skal skrives en artikel til lokalavisen om danmarksmesteren i lyn, Magnus, hvor torsdagsholdet naturligvis også skal nævnes.

Aftenen blev afsluttet med den traditionelle julelynturnering, som blev vundet af Per med 8 ud af 9 point. Gert opn√•ede ligeledes 8 point, men blev sl√•et af Per i deres indbyrdes opg√łr. Det skal dog med i beregningen, at fire af de ti deltagere var juniorer, som alle m√•tte hjem for at passe sengetiden efter 5.-6. runde, hvilket b√•de Per og Gert lukrerede p√• med hhv. 3 og 4 gratis point. Kun Lars endte med at m√•tte spille alle ni partier.

Klubben √łnsker alle medlemmer en rigtig god jul!
Husk at der er SGP i Vojens den 28. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *