Holdturnering A-rækken

Haderslev 2 var på besøg hos Evans 3 den 30.11.23, hvor det blev til en sikker sejr på 5-1. Da det var en torsdagskamp, var Børge forhindret, men vi fik unge Nicolas Olesen med i stedet. Han debuterede med en sikker sejr over ligeledes unge Jonas Bøgh Larsen. Alle de fire nederste brætter endte med Haderslev-sejr, idet Gert Jøhnk besejrede Noah Kierkegaard Rasmussen, Poul slog Elias Tipsmark Juulsen og Lars vandt over Anders Grove. På bræt 1 og 2 måtte John og Christian begge ‘nøjes’ med remis mod hhv. Christian Jepsen og Peter Bøgh Larsen, men alt i alt en gruppe fornøjede spillere, der drog hjemad mod Haderslev.

I går (12.12.23) havde vi hjemmekamp mod Fredericia 3, som inden kampen lå på 2. pladsen 1 point efter os. Det var derfor et stærkt hold, vi skulle møde, og det endte da også med et 2-4 nederlag, så det nu er Fredericia 3, der går på juleferie 1 point foran os. Børge og Christian måtte relativt hurtigt ned mod hhv. Niels Nybo Jakobsen og Jenith Easwaralingam på bræt 1 og 3. John kæmpede hårdnakket på bræt 2 mod Lasse Nielsen og fik fortjent remis i hus, og det samme gjaldt for Lars på bræt 6 mod Artur Grzych efter at have været i visse problemer undervejs. Tilbage sad Gert mod Arne Bech Madsen og Poul mod Michael Leon Christensen på bræt 4 og 5. De kom begge i et slutspil med fire bønder på den ene fløj og en på den anden og med løber mod springer. Hos Poul og Michael var det Poul, der havde springeren, men havde bønderne og kongen længere fremme på brættet, så det lignede remis eller måske endda sejr, indtil Poul glemte tiden og dermed tabte – surt!! Hos Gert og Arne var det omvendt Gert, der havde løberen. Med de hvide bønder på løberens farve smæskede løberen sig stille og roligt med den ene bonde efter den anden godt kontrolleret af Gert, der ikke lod sig påvirke af de få minutter tilbage på uret. Stærkt spil og eneste hele pind til os i denne runde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *