Mandagen efter holdkamp!

Nogle, for få, mødtes i går efter at 1. holdet havde været i ilden søndag, til gennemgang af partierne og varme pølser i gryden.

Det er en form jeg gerne vil prøve af i løbet af sæsonen hvor jeg håber at mange flere dukker op. Efter vores store nederlag mod Fredericia var det småt med succes på de 64 felter, men til gengæld kunne vi glæde os over at der som sædvanligt var mange juniorer til stede.

Fremover håber jeg mange af seniorerne også vil indfinde sig på de aftener. Med de mange nye medlemmer der indmelder sig i Haderslev i månederne der kommer, er det her en oplagt mulighed for at lære hinanden at kende.

Hvis der er nogen af de etablerede spillere der er i tvivl om spillestyrken hos juniorerne kan man jo tage 5 lynpartier mod f.eks. Magnus, men pas på, det er ikke befordrende for selvtilliden! Allan Hye og jeg skal op på den store klinge for at holde ham fra livet!

Næste gang gryden med pølser kommer på bordet er mandag 13/11, så mød op!

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *