Kvalifikation til D.M. i skoleskak!

Torsdag formiddag blev denne turnering afholdt og Haderslev skakklub havde 4 spillere med, der hver spillede 6 partier.

De scorede alle max i hver deres gruppe, altså sammenlagt 24 P!!

Det beh√łver man vist ikke kommentere mere p√•, men alt bliver afgjort p√• n√¶ste onsdag.

De 4 musketerer: Fra venstre: Andreas, Frede, Magnus og Johan.

I √•r besluttede jeg at v√¶re mere ops√łgende med en bedre intro seddel end sidste √•r i fors√łget p√• at f√• flere ind p√• torsdagsholdet og det m√• siges at v√¶re en succes. Der kom 8 nye i g√•r eftermiddag og med det i mente, at det var samme dag, kan jeg h√•be at der dukker endnu flere op n√¶ste torsdag. Jeg har i hvert fald talt med mange flere inkl. nogle for√¶ldre. Vi er alts√• lige nu 10 nybegyndere hos mig og 12 mere √łvede hos S√łren og Jesper. M√•ls√¶tningen p√• over 30 deltagere om torsdagen er bestemt indenfor r√¶kkevidde!

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *