Kvalifikation til D.M. i skoleskak!

Torsdag formiddag blev denne turnering afholdt og Haderslev skakklub havde 4 spillere med, der hver spillede 6 partier.

De scorede alle max i hver deres gruppe, altså sammenlagt 24 P!!

Det behøver man vist ikke kommentere mere på, men alt bliver afgjort på næste onsdag.

De 4 musketerer: Fra venstre: Andreas, Frede, Magnus og Johan.

I år besluttede jeg at være mere opsøgende med en bedre intro seddel end sidste år i forsøget på at få flere ind på torsdagsholdet og det må siges at være en succes. Der kom 8 nye i går eftermiddag og med det i mente, at det var samme dag, kan jeg håbe at der dukker endnu flere op næste torsdag. Jeg har i hvert fald talt med mange flere inkl. nogle forældre. Vi er altså lige nu 10 nybegyndere hos mig og 12 mere øvede hos Søren og Jesper. Målsætningen på over 30 deltagere om torsdagen er bestemt indenfor rækkevidde!

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...