Klubturnering

For første gang i mange år er vi nu 2 klasser i turneringen!

Til min store overraskelse og glæde er vi ikke løbet ind i det gammelkendte problem med at de trækker for hurtigt i skoleskakklassen. Når man ser ud over partierne er der meget grund til tro på fremtiden. Det er gode, meningsfulde partier der ser dagens lys. Vi er nu i fuld gang med at finde åbninger der egner sig til hver enkelt. Alle er kommet på tavlen og vejen frem er nu at vi får kigget partierne grundigt igennem om torsdagen.

Hvem vinder gruppen? Tja, Markus har vist stor fremgang og står nu med 3 af 3 men mangler Magnus og Johan, to der kan udfordre ham. Men det er uforudsigeligt for både Andreas, Nis og Frede er i voldsom fremgang.

Jacob har vi ikke haft så længe, men partiet i går var godt nok både spændende og velspillet og endte remis mod Frede.

Det ser godt ud for klubben lige nu!

I gruppe 1 står Jesper med 2 af 2, mens Allan og John har 2 1/2 af 3.

Her kan alle også tage P fra hinanden, så sidste kapitel er endnu ikke skrevet!

Per  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...