Klubturnering

For f√łrste gang i mange √•r er vi nu 2 klasser i turneringen!

Til min store overraskelse og gl√¶de er vi ikke l√łbet ind i det gammelkendte problem med at de tr√¶kker for hurtigt i skoleskakklassen. N√•r man ser ud over partierne er der meget grund til tro p√• fremtiden. Det er gode, meningsfulde partier der ser dagens lys. Vi er nu i fuld gang med at finde √•bninger der egner sig til hver enkelt. Alle er kommet p√• tavlen og vejen frem er nu at vi f√•r kigget partierne grundigt igennem om torsdagen.

Hvem vinder gruppen? Tja, Markus har vist stor fremgang og står nu med 3 af 3 men mangler Magnus og Johan, to der kan udfordre ham. Men det er uforudsigeligt for både Andreas, Nis og Frede er i voldsom fremgang.

Jacob har vi ikke haft så længe, men partiet i går var godt nok både spændende og velspillet og endte remis mod Frede.

Det ser godt ud for klubben lige nu!

I gruppe 1 står Jesper med 2 af 2, mens Allan og John har 2 1/2 af 3.

Her kan alle også tage P fra hinanden, så sidste kapitel er endnu ikke skrevet!

Per  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *