Torsdagsskak

I går havde vi atter gang i brikkerne, 16 mand høj/lav. Jesper spillede lyn mod 2 på en gang, 3m+2sek rørt brik, ulovlig træk så har man tabt. Jesper spiller for fuld styrke, en lille skål med glaskugler viste at han tabte 5 partier. Det er virkelig en øvelse der styrker forståelsen af at undgå svækkelser! Jesper var ikke tilfreds med dagens score, men det var ungerne!

Om et år eller 2, samme betingelser så tror jeg Jesper skal være glad hvis det er ham der får 5 kugler!

Søren Brautz kiggede til min store glæde forbi og han sad i et andet rum og analyserede mandagens parti i klubturneringen med Nicholas og Markus. Jeg tog atter imod en ny og igen gik vi i gang med mat med D+K mod K sammen med det nye ansigt fra sidste torsdag. Det med K+D var ikke helt på plads, men efter en time mestrede han både det og mat med tårn. Det udløste en af de flotte medaljer Kai fandt i en af hans gemmer. Klapsalver fra de øvrige! En medalje skal man ikke underkende, den betyder noget! Derefter spillede han mod Daniel på 6 år mens jeg viste en ny åbning til Jacob. Et lille sideblik i ny og næ viser hvor der skal sættes ind næste torsdag.

Vi har nu kontakt med børn fra 6 år og opefter, hvilket betyder at vi løbende kan få tilgang til klubben i årene fremover.

Lørdag drager vi mod Fredericia til 1. runde af syd grand prix.

Rutinerne er ved at indfinde sig!

Billedet viser Magnus inden mandagens parti mod Johan som han tabte. Han er lige så glad når han taber som Jesper er det når han gør det! Der skal man holde lidt afstand…

Per

2 Kommentarer on “Torsdagsskak

  1. Hej
    Min søn, Oskar, har været forbi jer sammen med sin kammerat Johan, som vist går hos jer i forvejen
    Oskar er meget begejstret, og derfor vil jeg gerne høre mere om det.

    Han sagde, at det som regel er om torsdagen, at I spiller, men her på siden står der mandag, så jeg skal lige have afklaret, hvilken dag og hvilket tidsrum?

    Mvh Mia Sørensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...