Torsdagsskak

I g√•r havde vi atter gang i brikkerne, 16 mand h√łj/lav. Jesper spillede lyn mod 2 p√• en gang, 3m+2sek r√łrt brik, ulovlig tr√¶k s√• har man tabt. Jesper spiller for fuld styrke, en lille sk√•l med glaskugler viste at han tabte 5 partier. Det er virkelig en √łvelse der styrker forst√•elsen af at undg√• sv√¶kkelser! Jesper var ikke tilfreds med dagens score, men det var ungerne!

Om et år eller 2, samme betingelser så tror jeg Jesper skal være glad hvis det er ham der får 5 kugler!

S√łren Brautz kiggede til min store gl√¶de forbi og han sad i et andet rum og analyserede mandagens parti i klubturneringen med Nicholas og Markus. Jeg tog atter imod en ny og igen gik vi i gang med mat med D+K mod K sammen med det nye ansigt fra sidste torsdag. Det med K+D var ikke helt p√• plads, men efter en time mestrede han b√•de det og mat med t√•rn. Det udl√łste en af de flotte medaljer Kai fandt i en af hans gemmer. Klapsalver fra de √łvrige! En medalje skal man ikke underkende, den betyder noget! Derefter spillede han mod Daniel p√• 6 √•r mens jeg viste en ny √•bning til Jacob. Et lille sideblik i ny og n√¶ viser hvor der skal s√¶ttes ind n√¶ste torsdag.

Vi har nu kontakt med b√łrn fra 6 √•r og opefter, hvilket betyder at vi l√łbende kan f√• tilgang til klubben i √•rene fremover.

L√łrdag drager vi mod Fredericia til 1. runde af syd grand prix.

Rutinerne er ved at indfinde sig!

Billedet viser Magnus inden mandagens parti mod Johan som han tabte. Han er lige s√• glad n√•r han taber som Jesper er det n√•r han g√łr det! Der skal man holde lidt afstand‚Ķ

Per

2 Kommentarer on “Torsdagsskak

  1. Hej
    Min s√łn, Oskar, har v√¶ret forbi jer sammen med sin kammerat Johan, som vist g√•r hos jer i forvejen
    Oskar er meget begejstret, og derfor vil jeg gerne h√łre mere om det.

    Han sagde, at det som regel er om torsdagen, at I spiller, men her på siden står der mandag, så jeg skal lige have afklaret, hvilken dag og hvilket tidsrum?

    Mvh Mia S√łrensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *