Første runde klubturneringen

Første runde af klubturneringen viste med al ønskelig tydelighed hvor Haderslev befinder sig lige nu. Benjamin har nu en spillestyrke hvor jeg synes det er rimeligt at han spiller med en mere normal betænkningstid og derfor ville det blive for sent for ham inden partierne slutter. Ærgerligt, for Benjamin har virkelig sat kolorit på klubben. Han starter på efterskole i Odense efter sommerferien og bliver hårdt savnet. Ikke mindst af mig!

Vi har haft utallige gode timer sammen de sidste 4 år. Forhåbentlig vender han tilbage igen, et par hoveder højere!

Dermed er vi nu 7 tilbage. Med et afbud fra Johan blev faktum at der blev spillet 2 partier i første runde af den vigtigste turnering i klubbens regi.

Jeg kan garantere at denne oplevelse gør mig, om muligt, endnu mere stålsat i forhold til hvad jeg vil lægge af kræfter i projektet, hvis nogen var i tvivl!

Vi skal være mange flere i Haderslev skakklub og jeg siger ikke helt højt hvad jeg sigter efter for så tror nogen at jeg er blevet gal. Men overliggeren ligger højt!

Jeg vil informere løbende på hjemmesiden!

Allan Hye- Claus Mogensen blev et parti mellem 2 solide spillere der ikke blotter sig unødigt, og hvordan Hye vandt til sidst, ved jeg faktisk ikke da jeg har var oppe mod Poul som jeg har haft mit bøvl med at slå de sidste 3 gange. Det blev nøjagtigt så spændende som man håber på. bliver. Jeg vandt i går for første gang i 3 forsøg mod Poul Wyff. Nu er jeg helt oppe på 50 %.

Han er ikke nem at slå trods sit beskedne ratingtal!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *