Sejr i lokalopgør i A-rækken

Andetholdet var mandag aften i ilden hjemme mod Vojens 1, så mange af de spillere, vi var holdkammerater med i sidste mandags venskabskamp, var nu forvandlet til modstandere.
Vojens stillede i stærkeste opstilling, mens vores eget hold stillede noget forstærket op med John T. Sørensen og Børge Schrøder som reserver for de afbudsramte Poul og Benjamin. Det lykkedes da også hjemmeholdet at skrabe en kneben 3½-2½ sejr hjem.
På førstebrættet spillede John og Hans Henrik Vognsen en forholdsvis hurtig remis, mens Børge på bræt 2 måtte ned mod Mogens K. Larsson. Tredjebrættet mellem Christian Nors Andersen og Benny Christensen endte også remis, hvorefter både Jan Madsen på bræt 4 mod Jesper Kallesen og Gert Jøhnk mod Finn Nielsen på bræt 5 sejrede. Sluttelig sad Lars Jørgensen på bræt 6 i dagens længste parti i et på papiret tabt slutspil mod Emil Baltzer, men i lange partier kan koncentrationen af og til tabes, hvilket skete for Emil, hvorefter Lars kunne tage de to sidste bønder, og Emil stod tilbage med konge og løber. En heldig remis, der sikrede holdsejren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *