Lyn på nettet!

Jeg løser opgaver hver dag og spiller lyn på ”lichess.org”. I lyn med 3 minutter plus 2 sek. per træk ligger jeg på 2200-2280. Det betyder at jeg er mellem de 5 % bedste på platformen. Jeg spiller aldrig mod modstanderen under 2150.

Her til eftermiddag blev jeg udfordret af Benjamin som jeg har (havde) en plan om at slå 100-0

Jeg gjorde hvad jeg kunne og tabte 2-18.

Det eneste jeg vandt var en heldig sejr.

Benjamin har trænet i opgaveløsning som jeg har opfordret alle i skoleskak klassen til.

Utroligt, jeg følte jeg var oppe mod en fuldstændig overlegen modstander!

Benjamin, stort til lykke!!!

Per Hansen

1 Kommentar on “Lyn på nettet!

  1. Her vil jeg da lige gi en kommentar til ovenstående…. jeg spiller også på http://www.lichess.org (klik på linket oppe i artiklen) mit brugernavn er JKJENSEN, og alle medlemmer af klubben er mere end velkommen til at udfordre mig i lyn (ved 10-0, slutter festen) jeg spiller som regel 3+2 men også 3+0 eller 5+0 er velkommen, hvis din rating ligger over 2200 i Rapid (10 min op til 20 min) kan du også udfordre mig i denne disciplin.
    For dem der ønsker at spille bullet (1 minuts) henviser jeg til brugeren Janmskak64 (Jan Madsen) der lige har rundet 111111 partier i bullet på lichess – hvilket gør ham til en meget erfaren spiller indenfor denne underart
    Jesper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...