Skoleskak

I ældrebladet! I Rødekro så jeg en annonce der søgte seniorer til Hærvejsskolen i Rødekro hvis man mente at have viden om noget der kunne gavne børnene. Jeg lagde billet ind og er nu hyret ind til at træne 4 drenge til hold DM i skak. Jeg var afsted første gang torsdag kl. 12.45 og de spillede bedre end jeg forventede og jeg spillede bedre end de forventede! En rigtig god stund der bliver gentaget de næste torsdage. Måske er der basis for nye ansigter senere i Haderslev skakklub.

Derefter gik turen direkte ind til klubben hvor vi var 16 i alt. I dag. Jeg startede med gennemgang af et parti hvor jeg forfulgte et bestemt tema. Derefter spillede de bedste lyn mens jeg tog mig af de nye. Superdag igen, der lover godt for fremtiden.

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...