Torsdagsholdet

I dag dukkede der 2 nye op, en dreng og en pige, så der i dag var 3 piger på plads. Vi var 14 i alt og med en fast skabelon for de nye er det en let sag at komme ind på hvad skak handler om. 2 på 6 år og to på 7 så humøret fejler ikke noget!

Desværre er Søren nu blevet arbejdsramt, så han springer over en tid, men vi håber alle på at Jesper snart vender tilbage igen, ungerne længes efter en god gang lynskak!

Ellers fik jeg gjort god reklame for SGP i Varde i starten af februar og Esbjerg senere, ingen klub må stille med flere deltagere end Haderslev og det tror jeg heller ikke kommer til at ske. Husk, man kan godt deltage selvom man ikke er junior længere!

Der hænger nu en seddel på opslagstavlen i bygningen der reklamerer for klubben, vi håber på mange nye medlemmer i 2024!

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...