Torsdagsholdet

I dag dukkede der 2 nye op, en dreng og en pige, s√• der i dag var 3 piger p√• plads. Vi var 14 i alt og med en fast skabelon for de nye er det en let sag at komme ind p√• hvad skak handler om. 2 p√• 6 √•r og to p√• 7 s√• hum√łret fejler ikke noget!

Desv√¶rre er S√łren nu blevet arbejdsramt, s√• han springer over en tid, men vi h√•ber alle p√• at Jesper snart vender tilbage igen, ungerne l√¶nges efter en god gang lynskak!

Ellers fik jeg gjort god reklame for SGP i Varde i starten af februar og Esbjerg senere, ingen klub må stille med flere deltagere end Haderslev og det tror jeg heller ikke kommer til at ske. Husk, man kan godt deltage selvom man ikke er junior længere!

Der hænger nu en seddel på opslagstavlen i bygningen der reklamerer for klubben, vi håber på mange nye medlemmer i 2024!

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *