SGP Haderslev

I går blev SGP afholdt i Haderslev og med 27 deltagere var det et lidt større deltagerantal end sidste år. Bag tallet gemmer sig desværre den kendsgerning at kun en senior fra Haderslev dukkede op, Allan Hye. Uden vores 8 juniorer havde det været et sølle fremmøde fra vores side!

Haderslev havde 6 med i hovedgruppen hvor Magnus Kortbæk atter viste sin styrke. På et tidspunkt kom han hen til mig. ”jeg skal møde Hye!! Hvad farve har du??, afsted igen, hvid.

Nu skal du høre, han spiller caro can og her spiller han Dc7. Du svarer med Se2 og rokerer. En halv time efter havde jeg glemt alt om det, på grund af kantineopgaver.

Rygtet bredte sig, Magnus  vandt!!

Han har nu 1289 i hurtig rating.

Nicholas startede som sædvanlig med 3 nuller men 3 af 4 i de sidste runder sikrede lidt rating. Lillebror Markus havde en skidt turnering, men begrænsede dog rating tabet til 4. De 2 er fantastiske at have med at gøre, skakkens gudinde ”caisa” har virkelig fået tag i dem!

Frede Vognsen vandt også rating, nu står der 1118.  Et par grove fejl i åbningerne kostede, men det retter vi, man kan ikke rette alle misforståelser på en gang, men han er godt på vej!

Johan vandt også rating og når jeg står et stykke væk og iagttager hans analyser er jeg meget tilfreds. Han stod med en kvalitet for lidt, men fandt for første gang i hans liv en evig skak!!  

I skoleskakklassen havde vi 3 deltagere med.

I torsdags brugte jeg 5 min. På at forklare især Andreas at han er bedre end han selv tror. Jeg havde brugt et slutspil han spillede forrige torsdag som eksempel. De sidste mange træk i tidsnød spillede han som jeg også selv ville have gjort. Jeg var imponeret. Desværre blev han registreret i skoleskakklassen og der hører han slet ikke til!

Det sker ikke igen. Øv øv øv

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *