SGP afslutning

Nicholas, Frede, Magnus, Johan og Per deltog lørdag i den sidste turnering. Den nye turnering starter til september.
Magnus er ikke tilfreds med de 4 p. han fik. Han startede skidt med 0-2 men endte dog med 4 P.
Hvis det er ligegyldigt om man vinder eller taber har man intet forstået om skak. Gode tegn, og Magnus bliver rigtig god!
Frede startede som lyn og torden med 3 af 3 men fik kun et mere. Han spiller faktisk godt selvom han lige er startet, han ser på en del skak så det er også en spiller jeg regner med på sigt! Dejligt bekendtskab!
Johan løser opgaver så det står efter, rigtig godt og det gav pote i dag. 2. plads med 6 af 7. Det er flot!
Pludselig dukkede Nicholas op, han havde taget derop selv og rendt lidt rundt i Esbjerg i stedet for at ringe til mig. 1. runde tabt på udeblivelse, men 4 i de sidste 6 runder har givet blod på tanden. I bilen på vejen hjem aftalte vi det videre træningsforløb. Det bliver spændende.
Jeg selv så intet de første 2 runder men 3 af 3 bagefter var fint indtil jeg mødte John Rødgård i 6. runde. Min hvide åbning gik planmæssigt, men i tidsnøden fandt jeg ikke den rigtig fortsættelse i en rigtig god stilling, øv.
Det samme i 7 runde mod den samlede vinder, Kim Skaanning. En suveræn vinder af årets turnering og atter en ret klar gevinststilling jeg fik sat over styr. Men spændende var det!
Sjovt at se de nye navne fra Haderslev på tryk, jeg tror vi kommer mange flere til september i den nye SGP. fra klubben, både nye og gamle.

Per Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *