SKOLESKAK

Tirsdag var jeg på besøg på Dannevirkeskolen i Årøsund fordi Annette, Benjamins mor, arbejder der og erfarede at der var nogle af eleverne der efterlyste skak.

Nu er det planen at jeg skal derop hver tirsdag de næste 2 måneder. Jeg har 8 moduler af 2 timer hvor vi i går satte mat, først med dronning og senere med tårn. Vi berørte også reglerne samt nogle af skakudtrykkene.

Næste tirsdag står den på opsamling fra 1. modul rokadens betydning, samt en let opridsning af god almen tænkning i åbningspillet.

8. maj skal jeg besøge en 7. klasse på Fauerdalsskolen i Haderslev. De 2 timer skal bruges på de forskellige matter og jeg håber på at gøre dem så interesserede i skak at jeg kan få flere ind på torsdagsholdet.

Jeg synes det begynder at flytte sig i den rigtige retning!

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...