SKOLESKAK

Tirsdag var jeg p√• bes√łg p√• Dannevirkeskolen i √Ör√łsund fordi Annette, Benjamins mor, arbejder der og erfarede at der var nogle af eleverne der efterlyste skak.

Nu er det planen at jeg skal derop hver tirsdag de n√¶ste 2 m√•neder. Jeg har 8 moduler af 2 timer hvor vi i g√•r satte mat, f√łrst med dronning og senere med t√•rn. Vi ber√łrte ogs√• reglerne samt nogle af skakudtrykkene.

Næste tirsdag står den på opsamling fra 1. modul rokadens betydning, samt en let opridsning af god almen tænkning i åbningspillet.

8. maj skal jeg bes√łge en 7. klasse p√• Fauerdalsskolen i Haderslev. De 2 timer skal bruges p√• de forskellige matter og jeg h√•ber p√• at g√łre dem s√• interesserede i skak at jeg kan f√• flere ind p√• torsdagsholdet.

Jeg synes det begynder at flytte sig i den rigtige retning!

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *