Andetholdet vinder 5-1

Mandag den 27. februar var Haderslev 2 i aktion mod Alssund 1. Haderslev havde afbud fra Gert, og med B√łrge som reserve, var det et p√• papiret forst√¶rket hold i mods√¶tning til Alssund, der m√łdte frem med flere reserver l√¶ngere nede p√• styrkelisten. Foruds√¶tningerne for en hjemmesejr var s√•ledes p√• papiret gode, og de blev da ogs√• i h√łj grad indfriet. Det lykkedes dog hverken for B√łrge eller Christian at tr√¶kke en sejr hjem p√• br√¶t 1 og 2 mod hhv. Niels B. Yde (1763) og Erik Holm Pedersen (1672) men m√•tte efter fin kamp begge ‘n√łjes’ med remis. Til geng√¶ld vandt de fire √łvrige, idet Jan slog Sten-Olof Jansson (1547) og Poul vandt over Simon Asmussen (1398) efter en flot afslutning i dagens l√¶ngste parti, hvor ’tilskuerne’ ikke s√• den matkombination, som Poul fandt – virkelig flot! Lars fik en lidt presset stilling efter √•bningen, men form√•ede at spille sig ud af den og vinde sikkert mod mod Henning Staugaard (1356), mens Benjamin endelig ogs√• har fundet storformen i holdregi og vandt relativt hurtigt og sikkert over William Jensen (1100). Holdet er nu med i kampen om de √łverste pladser, men 1. pladsen er dog lidt langt borte, mens udsigten til 2. og 3. pladsen afg√łres af de to sidste af rundens kampe tirsdag aften, men der er stadig noget at k√¶mpe for, n√•r Haderslev 2 m√łder Varde 2 i sidste runde, som afvikles s√łndag den 12. marts i Vojens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *