Andetholdet vinder 5-1

Mandag den 27. februar var Haderslev 2 i aktion mod Alssund 1. Haderslev havde afbud fra Gert, og med Børge som reserve, var det et på papiret forstærket hold i modsætning til Alssund, der mødte frem med flere reserver længere nede på styrkelisten. Forudsætningerne for en hjemmesejr var således på papiret gode, og de blev da også i høj grad indfriet. Det lykkedes dog hverken for Børge eller Christian at trække en sejr hjem på bræt 1 og 2 mod hhv. Niels B. Yde (1763) og Erik Holm Pedersen (1672) men måtte efter fin kamp begge ‘nøjes’ med remis. Til gengæld vandt de fire øvrige, idet Jan slog Sten-Olof Jansson (1547) og Poul vandt over Simon Asmussen (1398) efter en flot afslutning i dagens længste parti, hvor ’tilskuerne’ ikke så den matkombination, som Poul fandt – virkelig flot! Lars fik en lidt presset stilling efter åbningen, men formåede at spille sig ud af den og vinde sikkert mod mod Henning Staugaard (1356), mens Benjamin endelig også har fundet storformen i holdregi og vandt relativt hurtigt og sikkert over William Jensen (1100). Holdet er nu med i kampen om de øverste pladser, men 1. pladsen er dog lidt langt borte, mens udsigten til 2. og 3. pladsen afgøres af de to sidste af rundens kampe tirsdag aften, men der er stadig noget at kæmpe for, når Haderslev 2 møder Varde 2 i sidste runde, som afvikles søndag den 12. marts i Vojens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...