skoleskak i Torsdags

Vi havde besøg af Arne for første gang og igen viste det hvad skak kan. Han satte sig overfor Frede og de har aldrig set hinanden før. Her sad de så i 11/2 time fuldstændig opslugt af de sindsoprivende begivenheder på et stykke pap! Se billedet!Det var jævnbyrdige partier!Dagen gik ellers med løsning af skakopgaver, gennemgang af partier fra sidste runde af klubturneringen og en præsentation af en ny åbning til Magnus, udprintet hjemmefra.Benjamin savnede Jesper Kjaergaard for nu skulle han have med grovfilen, men desværre turde Jesper ikke komme! Benjamins påstand!I stedet spillede Benjamin så lyn mod 2 på en gang og det klarede han strålende. Benjamin er hård til lyn.Vi var 8 og jeg håber at se de fleste 4. marts i Fredericia.

Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...