Jesper kunne ikke stoppes! Julelyn

Traditionen tro blev året sluttet af med præmieoverrækkelse for efterårs klubturneringen (der kommer mere herom senere), efter nogle æbleskiver/juleglueck var 8 mand klar til at finde mesteren i lyn.
Jesper startede som favorit og viste i de 14 partier at ingen vej f√łrer til titlen uden at komme forbi ham, han slutte turneringen med 13¬Ĺ point – og var undervejs kun under pres i 1. runde hvor Per havde ham p√• gr√¶nsen af et nederlag og 5. runde hvor Allan spillede meget sp√¶ndende forsvarspil og fik franarret Jesper en remis. Gert startede med 3¬Ĺ/4 men tabte pusten. Vi havde ogs√• bes√łg af Asbj√łn der viste han ikke helt har glemt hvordan man skal flytte brikkerne – m√•ske vi snart ser ham i klubben igen! Klubturneringens store vinder Benjamin m√•tte erkende at lyn er lidt mere for de store drenge og fik 5¬Ĺ point

Slutresultat:
1. Jesper 13¬Ĺ/14
2. Per 11
3. Allan 9
4. Asbj√łn 7
5.-6. Gert 5¬Ĺ
Benjamin 5¬Ĺ
7. Lars 3
8. Rasmus 1¬Ĺ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *