Jesper kunne ikke stoppes! Julelyn

Traditionen tro blev året sluttet af med præmieoverrækkelse for efterårs klubturneringen (der kommer mere herom senere), efter nogle æbleskiver/juleglueck var 8 mand klar til at finde mesteren i lyn.
Jesper startede som favorit og viste i de 14 partier at ingen vej fører til titlen uden at komme forbi ham, han slutte turneringen med 13½ point – og var undervejs kun under pres i 1. runde hvor Per havde ham på grænsen af et nederlag og 5. runde hvor Allan spillede meget spændende forsvarspil og fik franarret Jesper en remis. Gert startede med 3½/4 men tabte pusten. Vi havde også besøg af Asbjøn der viste han ikke helt har glemt hvordan man skal flytte brikkerne – måske vi snart ser ham i klubben igen! Klubturneringens store vinder Benjamin måtte erkende at lyn er lidt mere for de store drenge og fik 5½ point

Slutresultat:
1. Jesper 13½/14
2. Per 11
3. Allan 9
4. Asbjøn 7
5.-6. Gert 5½
Benjamin 5½
7. Lars 3
8. Rasmus 1½

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...