Klubturneringen!

Af Per Hansen

Klubturneringen!

Der var fra start af nok 6 spillere der drømte om at vinde, men med Jan Garbrecht er der lige en hurdle der skal overvindes. Dog, det lykkedes for Jesper efter noget fusk (undskyld Jesper, jeg ved du ikke tilgiver mig) at vinde det indbyrdes. Taber Jan dermed i sidste runde til Kai, ikke umuligt selv med hvid, og vinder Jesper samtidig over solide Claus, dog heller ikke umuligt, kan Jesper vinde. Jespers deltagelse er absolut positivt for turneringen. Om han eller Jan var favoritter fra start af står hen i det uvisse, men når Jan endelig taber, kan man være sikker at det sker efter et drama. Således også i partiet mod Jesper. Jeg slog mig på Benjamin i et udsat parti i torsdags og er dermed ude af finalen. Benjamin er blevet uhyggelig stærk det sidste år. Gevinststillinger mod både Jan og Jesper og gevinst mod Per og Kai! Vi har drømt om at en fra skoleskakholdet virkelig kan gøre sig gældende, så stort til lykke til Benjamin med de ekstra 200 rating point der som sædvanligt tikker ind. Forløbet i turneringen har tydeligt bevist at ingen i klubben kan føle sig sikker når de sidder overfor Benjamin!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...