Pokalskak, sommeråbent, gågadeskak plus et superresultat!

Efter kvalifikationen på Sønderskov slot var vi som de eneste i Danmark! repræsenteret med 2 hold i breddefinalerne der foregik i Middelfart.
Haderslev 1, der bestod af Magnus, Nicolas, Allan og Per kunne ikke rigtig få det til at fungere og endte på en delt 9-10 plads blandt 14 deltagende hold. Bedre klarede Haderslev 2 sig idet de endte på en 5. plads. Holdet bestod af Markus, Kai, Ole og Jacob. Kai og Allan scorede begge 4 af 6. Næste år satser vi på at stille med et par junior hold fra klubben. Det var atter en god dag for os idet det er vigtigt at de mange nye lærer de etablerede medlemmer at kende, samt kommer ud og prøve kræfter med stærkere spillere. Som Nicolas sagde på vejen hjem, ”De der med 1800 i rating er faktisk ikke så meget bedre end os andre!” Det kan jeg som træner lide at høre, man skal tro på det!

Somre kommer og går, men skakken består!

Jeg holder klubben åben hele sommeren, hver mandag kl. 18 og alle torsdage. Er man ikke skarp når holdturnering og klubturnering starter til efteråret er det ens egen skyld!

Vores nye tiltag med gågadeskak bliver efter alt at dømme et tilløbsstykke for allerede nu er der 10 tilmeldte fra andre klubber, og det antal satser jeg selvfølgelig stærkt på bliver mere end fordoblet. Hold godt øje med hjemmesiden og tilmeld dig. Det foregår lørdag 22 juni!

Vi har fået 2 nye aktive seniorer indmeldt i klubben og David Harlund deltog som eneste Haderslev spiller i Gråsten 100 års jubilæumsturnering. Hans 4 af 5 point rakte til en 2. plads! Stort til lykke, David!  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *