Uofficiel klubmesterskab i lyn

Traditionen tro blev det uofficielle mesterskab i lynskak afholdt i forlængelse af generalforsamlingen. Der stillede otte deltagere til start; dog skete der et par udskiftninger undervejs, så juniorerne kunne komme hjem i ordenlig tid.
Allan Hye blev uofficiel lynmester med maksimumpoint, selvom der var en vis stemning for at give ham en straf p√• 5p for at lade de andre vente op til f√łrste runde. Turneringskomiteen best√•ende af de √łvrige spillere valgte dog at lade n√•de g√• for ret, s√• tillykke til Allan!
P√• 2. pladsen kom Gert J√łhnk med 4¬Ĺ p., mens 3. pladsen blev delt mellem Claus Mogensen og John T. S√łrensen med hver 4 p.
De √łvrige placeringer var Poul Vyff (3 p.), Lars J√łrgensen (2 p.), Benjamin B. Pedersen (1¬Ĺ p.) og Frede Vognsen (1 p.). Det kan i √łvrigt bem√¶rkes, at Frede f√łrst blev afl√łst af Magnus, som igen blev afl√łst af Benjamins mor. Det bet√łd, at Benjamin, som ellers har haft en st√¶rk s√¶son, m√•tte lide den tort kun at vinde et enkelt parti; nemlig det mod sin mor!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *