Uofficiel klubmesterskab i lyn

Traditionen tro blev det uofficielle mesterskab i lynskak afholdt i forlængelse af generalforsamlingen. Der stillede otte deltagere til start; dog skete der et par udskiftninger undervejs, så juniorerne kunne komme hjem i ordenlig tid.
Allan Hye blev uofficiel lynmester med maksimumpoint, selvom der var en vis stemning for at give ham en straf på 5p for at lade de andre vente op til første runde. Turneringskomiteen bestående af de øvrige spillere valgte dog at lade nåde gå for ret, så tillykke til Allan!
På 2. pladsen kom Gert Jøhnk med 4½ p., mens 3. pladsen blev delt mellem Claus Mogensen og John T. Sørensen med hver 4 p.
De øvrige placeringer var Poul Vyff (3 p.), Lars Jørgensen (2 p.), Benjamin B. Pedersen (1½ p.) og Frede Vognsen (1 p.). Det kan i øvrigt bemærkes, at Frede først blev afløst af Magnus, som igen blev afløst af Benjamins mor. Det betød, at Benjamin, som ellers har haft en stærk sæson, måtte lide den tort kun at vinde et enkelt parti; nemlig det mod sin mor!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...