Vojens Grand prix 2022

Af Per Hansen

Vi var 7 med fra Haderslev skakklub og håber på flere næste år! 

I skoleskakklassen deltog Magnus og Johan der begge er bidt af en gal skakspiller. Magnus havde ifølge faderen svært ved at falde i søvn om natten i forventningens glæde over at spille skak næste dag. Skønt! De endte begge som alle os andre: Midt i feltet: Johan 3 1/2 Magnus 2 1/2. En god dag! 

I klassen 3-4 havde vi Poul med og efter 0 af 2 spillede han sig op og endte på 3 1/2. p 

I 1.klasse endte Jan Madsen på 4p Ole Trøst på 3 ½ p og Gert Jøhnk på 2 ½ p. 

Mesterklassen blev som sædvanligt vundet af Kim Skaanning men det kunne være blevet anderledes hvis jeg havde udnyttet min gode stilling mod ham, men med 4 sek. Tilbage sikrede jeg mig dog en halv. Efter 5. runde førte jeg faktisk med 4 p men røg  i 5. runde ind i et voldsomt uvejr mod Jens Madsen, Kolding og i sidste runde satte jeg helt uforståeligt en springer direkte i slag. De 4 p var dog nok til en 3. plads. Min hvide åbning kørte som på skinner og det er ikke nogen hemmelighed at jeg har brugt utrolig lang tid på det og nu er det så de sorte der står for tur. Turneringen viste her nogle huller.  

Vojens skakklub med Karl Posselt i spidsen havde som sædvanligt fuldstændig styr på tingene, flot kantine, styr på rundelægning og de over 50 tilmeldte fik en god dag. Mange gengangere! 

Næste år er det mit håb at Haderslev skakklub stiller op med over 5 bare i skoleskak klassen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...