Vojens Grand prix 2022

Af Per Hansen

Vi var 7 med fra Haderslev skakklub og h√•ber p√• flere n√¶ste √•r! 

I skoleskakklassen deltog Magnus og Johan der begge er bidt af en gal skakspiller. Magnus havde if√łlge faderen sv√¶rt ved at falde i s√łvn om natten i forventningens gl√¶de over at spille skak n√¶ste dag. Sk√łnt! De endte begge som alle os andre: Midt i feltet: Johan 3 1/2 Magnus 2 1/2. En god dag! 

I klassen 3-4 havde vi Poul med og efter 0 af 2 spillede han sig op og endte p√• 3 1/2. p 

I 1.klasse endte Jan Madsen p√• 4p Ole Tr√łst p√• 3 ¬Ĺ p og Gert J√łhnk p√• 2 ¬Ĺ p. 

Mesterklassen blev som s√¶dvanligt vundet af Kim Skaanning men det kunne v√¶re blevet anderledes hvis jeg havde udnyttet min gode stilling mod ham, men med 4 sek. Tilbage sikrede jeg mig dog en halv. Efter 5. runde f√łrte jeg faktisk med 4 p men r√łg  i 5. runde ind i et voldsomt uvejr mod Jens Madsen, Kolding og i sidste runde satte jeg helt uforst√•eligt en springer direkte i slag. De 4 p var dog nok til en 3. plads. Min hvide √•bning k√łrte som p√• skinner og det er ikke nogen hemmelighed at jeg har brugt utrolig lang tid p√• det og nu er det s√• de sorte der st√•r for tur. Turneringen viste her nogle huller.  

Vojens skakklub med Karl Posselt i spidsen havde som s√¶dvanligt fuldst√¶ndig styr p√• tingene, flot kantine, styr p√• rundel√¶gning og de over 50 tilmeldte fik en god dag. Mange gengangere! 

Næste år er det mit håb at Haderslev skakklub stiller op med over 5 bare i skoleskak klassen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *